🔥İndirim EPİC İNDİRİMLERİ BAŞLADI

Clair Obscur: Expedition 33, Dying Light 2 Stay Human, Ghost of Tsushima, Assassin's Creed Shadows bu oyunları önceden kalan ödüllerim vardı kullandım ve 2k ya aldım tam gayet iyi bence.

2 oyun parasına 4 oyun almıssın aga :) clair obscur xbox gamepaste vardı galiba

dying light 2 nin bedava gelme durumu vardı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ubisoft plus al kanka 300 tl turkcell üzerinden 1 ayda yer yutarsın ac ye 900 fazla
Bilmiyordum o durumu en kötü iade ederim sorun olmaz bence.

2 oyun parasına 4 oyun almıssın aga :) clair obscur xbox gamepaste vardı galiba
Vallahi artık gamepass falanda pahalı olunca direkt oyunları almaya başladım bence de sizin dediğiniz gibi 2 oyun parasına :)))

dying light 2 nin bedava gelme durumu vardı

ubisoft plus al kanka 300 tl turkcell üzerinden 1 ayda yer yutarsın ac ye 900 fazla
turkcell kontratım dün bitti :) yeni kampanyaları beklıyom

hocam yok game+ sitesinden harici olarak ubisoft+ premium alabiliyorsun 299 tl 1 aylık al geç 900 verme boşa
eyw aga bunu söylediğin iyi oldu ama 1 ayda bitebilirmiyim ondan emin değilim fazla oyun oynuyamıyom iş güç günde taş catlasın 2 saat sonra kafa balon oluyor

eyw aga bunu söylediğin iyi oldu ama 1 ayda bitebilirmiyim ondan emin değilim fazla oyun oynuyamıyom iş güç günde taş catlasın 2 saat sonra kafa balon oluyor
hocam ne olacak 2 ay bile alsan 900 den daha karlısın 2 ay 600 her türlü yersin zaten belki oyun hoşuna gitmeyecek iyikide satın almadın diyeceksin belkide

Valhalla 150 diyo alıyım mı
bak arakadaş yazmış ubisof plus almak daha mantıklı diyor

hocam ne olacak 2 ay bile alsan 900 den daha karlısın 2 ay 600 her türlü yersin zaten belki oyun hoşuna gitmeyecek iyikide satın almadın diyeceksin belkide
o değilde baya oyun varmış ordada bakıp orda olanları epıcten almayalım bari 300 tl iyi fiyat

bak arakadaş yazmış ubisof plus almak daha mantıklı diyor

o değilde baya oyun varmış ordada bakıp orda olanları epıcten almayalım bari 300 tl iyi fiyat
premium oldugu için ubisoft un çıkan her oyunu aynı gün ekleniyor aynı ea play pro gibi

şuan populer olan arc riders da indirimde baya hype lı bir oyun 1320 tl düşünen baksın

bu nereden geliyor hocam, cashback mi
hocam epic mazasından oyun alırsan sana yüzde 20 para iadesi yapıyor hebanına kupon gibi tanımlıyor sen tekrar oyun aldıgında bu parayı düşüyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,404
Üyeler
186,479
Son üye
trendyolcu92
Geri