Palo DAYI 👑
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,642
Bilmiyordum o durumu en kötü iade ederim sorun olmaz bence.dying light 2 nin bedava gelme durumu vardı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ubisoft plus al kanka 300 tl turkcell üzerinden 1 ayda yer yutarsın ac ye 900 fazla
Vallahi artık gamepass falanda pahalı olunca direkt oyunları almaya başladım bence de sizin dediğiniz gibi 2 oyun parasına2 oyun parasına 4 oyun almıssın agaclair obscur xbox gamepaste vardı galiba
turkcell kontratım dün bittidying light 2 nin bedava gelme durumu vardı
ubisoft plus al kanka 300 tl turkcell üzerinden 1 ayda yer yutarsın ac ye 900 fazla
eyw aga bunu söylediğin iyi oldu ama 1 ayda bitebilirmiyim ondan emin değilim fazla oyun oynuyamıyom iş güç günde taş catlasın 2 saat sonra kafa balon oluyorhocam yok game+ sitesinden harici olarak ubisoft+ premium alabiliyorsun 299 tl 1 aylık al geç 900 verme boşa
hocam ne olacak 2 ay bile alsan 900 den daha karlısın 2 ay 600 her türlü yersin zaten belki oyun hoşuna gitmeyecek iyikide satın almadın diyeceksin belkideeyw aga bunu söylediğin iyi oldu ama 1 ayda bitebilirmiyim ondan emin değilim fazla oyun oynuyamıyom iş güç günde taş catlasın 2 saat sonra kafa balon oluyor
bak arakadaş yazmış ubisof plus almak daha mantıklı diyorValhalla 150 diyo alıyım mı
o değilde baya oyun varmış ordada bakıp orda olanları epıcten almayalım bari 300 tl iyi fiyathocam ne olacak 2 ay bile alsan 900 den daha karlısın 2 ay 600 her türlü yersin zaten belki oyun hoşuna gitmeyecek iyikide satın almadın diyeceksin belkide
premium oldugu için ubisoft un çıkan her oyunu aynı gün ekleniyor aynı ea play pro gibibak arakadaş yazmış ubisof plus almak daha mantıklı diyor
o değilde baya oyun varmış ordada bakıp orda olanları epıcten almayalım bari 300 tl iyi fiyat
sızıan listeyi paylasabilirmisin hocamsızan liste doğruysa güzel oyunlar dağıtacaklar bu indirimlerde
bu nereden geliyor hocam, cashback miben god of war ragnarok ve spiderman remastered çektim baya efsane fiyat 2 ürün
ben god of war ragnarok ve spiderman remastered çektim baya efsane fiyat 2 ürün
Alıntıyı görüntüle
2 oyundan gelen
hocam epic mazasından oyun alırsan sana yüzde 20 para iadesi yapıyor hebanına kupon gibi tanımlıyor sen tekrar oyun aldıgında bu parayı düşüyorsunbu nereden geliyor hocam, cashback mi