🔥İndirim EPİC İNDİRİMLERİ BAŞLADI

7. sınıf kardeşime bir tavsiyesi olan var mı? Sapıkça veya yaşına uygun olmayan şeyler olmasın istiyorum, cod mw1-2-3'ü oynattım, crysis trilogy almak mantıklı geldi, başka tavsiye var ise dinlemek isterim. Kullandığı pc güncel oyunlara pek yetmez.
Uncharted serisi 300tl, turkce dublaj da var öneririm. Ratchet and clank oyunu da hoşuna gider, tr yama atarsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yalnız indirimler bayağı iyi

alan wake remastered oynadım. 1 oyunda süper. bence değecektir.
ilk oyunun kontroleri çok kötü geldi bana. 2 .oyunun atmosferi için alıyorum açıkcası hikaye v.s hiç bilmiyorum

alan wake remastered oynadım. 1 oyunda süper. bence değecektir.
Alan wake 2 almayı planlıyorum ne ilk oyunu oynadım ne de hiç bir fikrim var ama puanları yüksek ve foyatı uygun. Standart ve deluxe arasında 2 ekstra hikaye dlc'si varmış. Ekstraya değer mi sizce ?

Alıntıyı görüntüle

nasıl beyler değer mi 383tl?
oynadım deger ama deluxte ne var onu bılmıyorum

Alan wake 2 almayı planlıyorum ne ilk oyunu oynadım ne de hiç bir fikrim var ama puanları yüksek ve foyatı uygun. Standart ve deluxe arasında 2 ekstra hikaye dlc'si varmış. Ekstraya değer mi sizce ?
normalını oynadım deger kesnlikle hatta bu oyundan sonra gidip residint evil 7 ve 8 oynadım gram korkmadım desem yeridir alan wake 2 daha korku dolu

Oynayacak oyun yok cronos alsam mı steam de de aynı fiyat

Baya iyi fiyatlar var ama steam indirimlerini de görmek istiyorum onun tarihi ne zaman?

Bu tarz indirimlerde oyunları dlc li versiyon almaya çalışın beyler.

Oynayacak oyun yok cronos alsam mı steam de de aynı fiyat
Hatalı fiyattan 187 tl mi ne satılıyordu microsoft storeda keşke o zaman alsaymışsın. Bu arada alınır güzel oyun bence.

valhalla hangi paketi alınır? bir de dlc olarak sunulan içerikler paketlerde var mı yoksa dlc leri ne olursa olsun harici mi almak gerekiyor?

iyi Last of us 2 girmiş indirime

Sağlam indirim yiyenler varda çoğu benlik değil ya Spider-Man Remastered aldım crack oynamıştım hem hakkını ödemiş oldum hem de tekrar oynamış olurum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,172,928
Üyeler
186,264
Son üye
radiuxs
Geri