Çaykur Tiryaki Çay 3 kg 718₺

TalatPasa

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
87
İyi forumlar öncelikle Abdullah abinin videolarını instagram da 3-4 aydır takip ediyorum. donanimarsivi.com u da ziyaret ediyordum ama forum kısmını ve bu kadar canlı olduğunu bilmiyorum. Bugün çok şey öğrendim ve arkadaşların birbirine yardımcı olmaları çok iyi. Bir arkadaşın nutella paylaşımından faydalanma fırsatım oldu. benimde katkım olması dileğiyle takip ettiğim indirim kanalında gördüğüm birşeyi paylaşmak istedim. Fotoğraf ve link ekleme konusuna çok hakim değilim o yüzden içeriği aşağıya kopyala yapıştır yaptım. Yanlış bir şey varsa düzeltebilirim.
Kopyaladığım içerik
📢 Caykur Tıryakı 1000 gr x 3

🔗 https://app.hb.biz/ux7QB5iNrKcD

🏷️ LEZZET100 Koduyla 718₺
💸 KG Fiyatı: 239TL ‘ye gelmektedir.

pek bir avantaj göremedim çaykurun sarı paket turist çayı marketlerde 230-240 lira civarında zaten

İndirim birazcık da olsa var. Cashback falan yapılırsa indirim bir hayli olabiliyor. Ayrıca indirimi beğenmeyen arkadaşlar madem insanlara yardımcı olmak gibi bir gayeleri var, herşeyi onlar biliyorsa o zaman yorum atmaz, emoji atarsa konu kirliliği ve zaman kaybı olmaz. Konuyu açana teşekkürler .
İyi forumlar öncelikle Abdullah abinin videolarını instagram da 3-4 aydır takip ediyorum. donanimarsivi.com u da ziyaret ediyordum ama forum kısmını ve bu kadar canlı olduğunu bilmiyorum. Bugün çok şey öğrendim ve arkadaşların birbirine yardımcı olmaları çok iyi. Bir arkadaşın nutella paylaşımından faydalanma fırsatım oldu. benimde katkım olması dileğiyle takip ettiğim indirim kanalında gördüğüm birşeyi paylaşmak istedim. Fotoğraf ve link ekleme konusuna çok hakim değilim o yüzden içeriği aşağıya kopyala yapıştır yaptım. Yanlış bir şey varsa düzeltebilirim.
Kopyaladığım içerik
📢 Caykur Tıryakı 1000 gr x 3

🔗 https://app.hb.biz/ux7QB5iNrKcD

🏷️ LEZZET100 Koduyla 718₺
💸 KG Fiyatı: 239TL ‘ye gelmektedir.
Sadece tek tavsiyem konuyu hızlıca açmak ve indirimleri paylaşmak adına kısa ve öz yazılar yazarsan daha çok etkileşim alır ve yardımcı olursun. Teşekkürler.

Geri