IPhone önerisi 50000TL'Ye.

50k ya iphoneun dandik modellerini alacağıma babalar gibi amiral gemisi android alırım.
En büyük örnekte Magic 7 pro dur

ya da bı çılgınlık yapıp 17 pro max yd alabilirsinm

50000TL'ye iphone önerisi gerekmekte, önerebileceğiniz bir modeli var mı? İphone 15 buldum bu fiyata, 2.elde yurt içi cihaz olarak ne bulabilirim?
50 bin TL ye Honor magic sanırım 7 pro veya 8 pro alırsan asla pişman etmez. Kamerası iphoneden iyi deniyor skorlarda. Şahsen kafam rahat olsun derseniz detaylı araştırıp Samsung s24 - s25 serileri tavsiyemdir illa iPhone denecekse, iPhone 15 veya iPhone 17 veyahut iPhone 16e şu ana kadar duyduğum ürünler. Not: iyi demiyorum bunların iyi olduğunu duydum. Yatırım tavsiyesi değildir.
iPhone yd hakkında toplama cihaz alma şansınız da var. Yani sıfır değil, parçaların toplamından oluşuyor, yenilenmiş demek. Ben tavsiye etmem. Zaten alsanız bile Avrupa cihazları tek sim yani 4+4 ay kullanabiliyor. Çin cihazları çift fiziki sim oluyor onlar e-sim dahil 1 yıl kullanılabiliyor. Çin cihazı iPhone bulmak da zor. Dolandırıcı bulmadan temiz almak, aldıktan sonra sorun yaşamamak, satıcının mağdur etmemesi gibi şans kavramı da olmalı. Kısaca tavsiye etmem.

Telefonum çin sürümü, sürekli şebeke sorunları yaşadım bu redmi serisinde.
bu sizin sorununuz global almamak sizin tercihinize kalmış ben mi 15 kullanıyorum ve 26k ya aldım 26k ya ve her şeyi ile gerçekten müthiş bir telefon olmuş şebeke ve band sorunuda yok

Android sarmıyor ya hocam.
usta redmi note 12 kullanıp androide laf etmenin bir anlamı yok yeni de çıksa xiaomi yazılım olarak şuan çöp ios ve android ikisinin de amiral gemisini kulandım iphone marka satıyor ve bütçeniz tam olarak android amiral gemisi için uygun bu bütçeye ios tarafından ip 15 android tarafında s24 ultra , s25 , s25 plus çıkıyor 3'üde telefon değil tank gibi cihazlar ip 15 bu cihazların yanında hiç kalıyor hepsinin 7 yıl güncelleme desteği var.

usta redmi note 12 kullanıp androide laf etmenin bir anlamı yok yeni de çıksa xiaomi yazılım olarak şuan çöp ios ve android ikisinin de amiral gemisini kulandım iphone marka satıyor ve bütçeniz tam olarak android amiral gemisi için uygun bu bütçeye ios tarafından ip 15 android tarafında s24 ultra , s25 , s25 plus çıkıyor 3'üde telefon değil tank gibi cihazlar ip 15 bu cihazların yanında hiç kalıyor hepsinin 7 yıl güncelleme desteği var.
Hocam android'e laf etmiyorum. Android'i genel olarak seviyorum ancak bilemiyorum. İlk başta Samsung istiyordum ama sonrasından vazgeçtim.

Şu an 50k verip alacağın en güzel telefonlardan biri Samsung S25 Plus…
Telefon baya iyi bir bak derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,947
Üyeler
186,697
Son üye
ahmet11
Geri