alınır 6 aydır kullanıyorum çok iyi ,eğer bütçen varsa yanına sleeve al daha iyi oluyorSizce alınır mı? genelde valorant oynuyorum
piyasaya çıktığından beri kullanmaktayım. gayet iyi pad alınır.Sizce alınır mı? genelde valorant oynuyorum
hocam basketbol kollugu daha uyguna geliyor alsak bozarmıalınır 6 aydır kullanıyorum çok iyi ,eğer bütçen varsa yanına sleeve al daha iyi oluyor
![]()
Wraith Esports Arm Sleeve
Kol Bantları (Sleeve) ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı...wraithesports.com
haftalagı alınca alıcam galiba hocampiyasaya çıktığından beri kullanmaktayım. gayet iyi pad alınır.
Bende Blade Y modeli var uzun zamandır kullanırım ve cidden fiyatına göre çok tatmin edici diyebilirim. Ek olarak Sleeve kullanmaktayım arkadaşın dediği gibi özellikle Y/X gibi sert mousepadlerde inanılmaz etki etmekte hocam. Almanı öneririm, ek olarak ödeme kısmındaki indirim kodu bölümüne Conlife yazarsan indirimde alabilirsin. ( İçerik üreticisi kodu. !! )Sizce alınır mı? genelde valorant oynuyorum