drakathx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,557
Hala aynı hata veriyor ödemeye geçer gibi oluyor error veriyorben aldım 5 dakika önce sık sık dene spamla
Hala aynı hata veriyor ödemeye geçer gibi oluyor error veriyorben aldım 5 dakika önce sık sık dene spamla
Gpu kablosu işlemci soğutucu komşusunun yanına gidiyor herhalde selam vermeye daha da uzatıp tavana çıkarsaydın oraların da bir havasını alsaydı ya![]()
nasıl aldın hocam çok deniyorum ama hep hata veriyorşimdi alabildim
yaklaşık 1 saatir deniyorum vermiyor garipBende ilk denemede aldım telefonda hata veriyordu.
Ödeme yerine geliyorsa okudum kabul ettim yerine tıkla satın alma yerine spamla.yaklaşık 1 saatir deniyorum vermiyor garip
sadece burası açılıyor full spam yapsamda nafile o yüzden bıraktım şimdilik bir kaç saat sonra tekrar denerim belki düzelirÖdeme yerine geliyorsa okudum kabul ettim yerine tıkla satın alma yerine spamla.
siz dedikten sonra telefondan iki üç spam attım oldu hocam teşekkürler. alamayan arkadaşlar hocamın dediği gibi yapsınTelefonda tarayıcıdan birkaç hata dan sonra oldu .
Sepete ekledim biraz bekledikten sonra oldu .
Bende aldım şimdi 4-5 denemede verdisiz dedikten sonra telefondan iki üç spam attım oldu hocam teşekkürler. alamayan arkadaşlar hocamın dediği gibi yapsın