50K BANDINDA İŞ İÇİN LAPTOP ÖNERİSİ

Kemowee

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
345
Bütçe
50000
Arkadaşlar herkese merhaba,

50k TL bütçe olduğunu düşünerek iş için güzel bir laptop önerisi yapabilir misiniz? Tercihen 17 inch olsun. Bütçeyi 3 aşağı 5 yukarı oynayabilir ama 50k bandından çok uzaklaşmayalım. Önerilerinizi bekliyorum.

İyi forumlar.

İşten kasıt nedir? Minimum sistem gereksinimleri nedir? İş için dediğinde DELL'in kurumsal kanallar için sattığı laptoplar var. Yerine tamir gibi iş kesintisini minimuma indirecek destekleri oluyor.

İşten kasıt nedir? Minimum sistem gereksinimleri nedir? İş için dediğinde DELL'in kurumsal kanallar için sattığı laptoplar var. Yerine tamir gibi iş kesintisini minimuma indirecek destekleri oluyor.
İşten kasıt mühendislik hocam. Microsoft programları (Excel, word, adobe), Autocad, ETAP vs. gibi simülasyon programları ama mimarların kullandıkları programlar (3D Cad, Sketchup vs.) değil. Render alma işlemi olmayacak yani.

Hocam merak ettiğimden soruyorum. Benim paylaştığım laptoptan daha üstün olan özelliği nedir ekran kartı haricinde? Yaklaşık 4k daha pahalı fakat sanki iş için çok daha zayıf bir donanım gibi algıladım.

İşten kasıt mühendislik hocam. Microsoft programları (Excel, word, adobe), Autocad, ETAP vs. gibi simülasyon programları ama mimarların kullandıkları programlar (3D Cad, Sketchup vs.) değil. Render alma işlemi olmayacak yani.
Eğer laptopa bişey olursa kesini yaşamak problem olmayacaksa en uygun bulduğunu al geç. Problem olacak ise kurumsal çözüm laptoplara bak.

Eğer laptopa bişey olursa kesini yaşamak problem olmayacaksa en uygun bulduğunu al geç. Problem olacak ise kurumsal çözüm laptoplara bak.
Önerin var mı? İnternete yazdım 400k lık monster notebooklar çıktı da :D

hocam gamegaraj slayer r9t 5060 modelini satayım istersen haziran ayında alındı cihaz 57k

Mesela ekteki sistem nasıldır beyler ne düşünüyorsunuz ?
Fiyatı dehşet yüksek 53 bine lenovo loq 15xxx10 modeli var 5060 lı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam gamegaraj slayer r9t 5060 modelini satayım istersen haziran ayında alındı cihaz 57k
Hocam şirket alacağı için sıfır arıyoruz ikinci el almıyoruz.

Fiyatı dehşet yüksek 53 bine lenovo loq 15xxx10 modeli var 5060 lı

Şimdi doğru söylüyorsun kral fakat attığın sistemin ekran kartı bir çıtır yükselmişken SSD yarı yarıya düşmüş, RAM düşmüş, işlemci düşmüş. Biz iş amacıyla aradığımız için ekran kartının bir çıtır yükselmesi bizim işimizi görmeyecektir. Ha dersen ki bu sistem daha stabil daha yüksek performans çalışır kullanacağınız programlarda değerlendirmeye alayım elbette.

Hocam şirket alacağı için sıfır arıyoruz ikinci el almıyoruz.

Şimdi doğru söylüyorsun kral fakat attığın sistemin ekran kartı bir çıtır yükselmişken SSD yarı yarıya düşmüş, RAM düşmüş, işlemci düşmüş. Biz iş amacıyla aradığımız için ekran kartının bir çıtır yükselmesi bizim işimizi görmeyecektir. Ha dersen ki bu sistem daha stabil daha yüksek performans çalışır kullanacağınız programlarda değerlendirmeye alayım elbette.
kullanım amacınız nedir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,672
Üyeler
187,371
Son üye
lathen
Geri