🔥İndirim TURKNET +200TL FARK İLE TÜRK TELEKOM (FTTH) OLAN EVLERE1000MBPS PAKET

alt yapısı 1000 olmayanlar 200 tl verip yaralanabiliyor mu yoksa sadece gigafiber olanlar mı yaralanıyor bundan
altyapısı gigafiber olanların zaten ekstra 200 tl ödemesine gerek yok. altyapısı türk telekom fiber olup, türknet kullananlar 100 mbpsden 1000 mbps'e yükseltiyor 200 tl ek ücretle

Bu gigafiber mevzusu konusunda benim de kafam çok karışık. Halihazırda superonline 100mbps kullanıyorum iki yıldır sıkıntısız olarak. Sitenin girişine 1000mbps hizmeti aktif edilmiştir diye bir broşür asıldı.

Numarayı aradım, evet 1000mpbs kullanıma geçti fakst sadece yeni abonelikler için yardımcı olabiliyorum, siz superonline merkezini arayın dediler. Superonline'ı aradım, dairenizde gigafiber görünmüyor dedi. Ben de ya bu broşürü asan kişi superonline adına yalan söylüyor ya da siz yanlış bilgi veriyorsunuz dedim. Sitenin girişine yer üstünden elektrik kablosu gibi kablo çekildi dedim. Modeme giden kablo evdeki, ethernet kablosu. Eski sitemdeki gibi cam fiber kablo yok. Sanırım bu yüzden 1000mpbs kullanamıyorum.

Daireme bu yeni kablo takılır mı 1000 mbps için başvursam diye sordum, ekipler gelip bakacaktır ama gigafiber gözükmediği için başvuru alamam diyor. Yan blokta oturuyor olsaydınız başvurabilirdiniz diyor. Yahu diyorum aynı sitede oturuyorum, yan apartmanda, 10 metre bile mesafe yok, hizmet var da ben de nasıl olmaz diyorum, aklınıza yatıyor mu bu? Cevap yok.

Delirmeme az kaldı yani. Turk telekomu arayıp meraktan sordum. Superonline aboneliğim bitiyor, sizin 1000mpbs hizmetiniz var mı adresimde diye... Evet var dediler. Fakat dairemdeki kablo ethernet kablosu, cam kablo yok, başvursam gelip o kabloyu takarlar mı yoksa 1000mpbs parasına 100mpbs kullanmaya mahkum mu kalırım diye. Eğer kablo çekilecekse çekilir sıkıntı olmaz dediler.

Uzun uzun yazdım ama kafam karışık arkadaşlar. Sizce bu kumarı oynamaya değer mi? 600 küsür liradan 100mbps superonline aboneliği yenileyeyim mi yoksa turk telekom 1000mpbs'e geçiş mi yapayım ilk 6 ay 500 küsür liralık paket ile. Arada 10 katı hız farkı var. Ama dertsiz başıma iş de almak istemiyorum. Turk.net altyapısı maalesef yokmuş, olsa direkt başvururdum.
Bizde önceden superbox vardı fiber altyapı gelince aradık fiber internete geçmek için,bize de size fiber yok dedi oysa altyapı sorguladığımda gözüküyordu. Yarım saat sonra tekrar aradık başka biri geldi fiber altyapı var dedi aldık fiber interneti felan. Arada gelebiliyo böyle kişiler tekrar arasaydınız keşke.

Bende bugün geçtim. Hız sorunu var. Modem yetersizmiş.Değiştirecekler.

ücret istediler mi modem için ? bende de aynı modem var ücretsiz değişiyolarsa ben de talep açıyım
Hız sorunu var diye talep açtım. 10 dk sonra aradılar.Ücretsiz şekilde modeminizi değiştireceğiz dediler.Kendileri belirttiler ücretsiz olduğunu.Ben sormadım.

Mevcut 100 kullanıyordum zaten.Bu 200 fark ile 1000 olayı çıkınca geçiş yaptım.Modem eski kalmış ama sorun bildirmeden değişimi kendileri düşünmemişler.

Düzeltsinler de gerisi önemli değil. Bize de 16 Aralık'ta gelecekler bağlantı yapmaya ama şimdiden forumlarda 1-2 tane TürkNet ile sorun yaşayan gördüm. Bize sıkıntı çıkarmaz umarım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,902
Üyeler
186,262
Son üye
uhmets
Geri