🔥İndirim TURKNET +200TL FARK İLE TÜRK TELEKOM (FTTH) OLAN EVLERE1000MBPS PAKET

internette bu modem için wifi-6 yazıyor normalde aldığın hız yüksek olması lazım. evinde varsa eğer farklı bir cat kablosu ile dener misin? veya qos ayarı yaptıysan ondan da kaynaklı olabilir.
hocam modemi resetledim telefonda 300mpbs bilgisayarda 250mbps aliyo

TT kullanıp geçmeyi düşünen varsa online oyunlarda ping testi yapar mısınız TT ve Tnet için? Özellikle FC26, lol ve cs için. TT altyapısında ping fark ediyor mu onu merak ediyorum.

konudan bağımsız aranızda Ankastre arızası yaşayıp interneti bağlanmayan var mı adamlar kutuyu takalı 1 ayı geçti arızalı diyorlar gelip çözün diyoruz çözmüyorlar kim çözecek diyoruz müdürlüğe git diyorlar sen niye varsın o zaman diyoruz başka bir şey diyorlar bu sorunu yaşayıp çözebilen var mı bazılarına elektrikçi cagıracaksın falan demişler içinden cıkılmıyor bu durumun

TT kullanıp geçmeyi düşünen varsa online oyunlarda ping testi yapar mısınız TT ve Tnet için? Özellikle FC26, lol ve cs için. TT altyapısında ping fark ediyor mu onu merak ediyorum.

ben tt den türknet'e geçtim 2 ay önce. ping değerleri birbirine çok çok yakın hatta türknet bi tık daha iyi. fc ve lol oynamıyorum. ama cs oynuyorum. cs de ttde 40-44 o civarlardaydı. türknet'te 35-38 civarında

az bir fark vardı. tt ile lolde ortalama 3ms alırken, türknet ile 2ms alıyorum. tt'de bazen 4'e çıkarken türknette bazen 1'e düşüyor ama 3'e çıkmıyor

Bu Altyapıya 1000mbps verir mi? altyapısı bu şekilde olup 1000mbps alan var mı?
a1.webp

Geri