🔥İndirim TURKNET +200TL FARK İLE TÜRK TELEKOM (FTTH) OLAN EVLERE1000MBPS PAKET

Vodofone da TT alt yapısına 820 liraya veriyor 1000 mps yi. Birde ilk faturunanızı vodafone karşılıyor , ayrıca vodafone payiniz varsa her ay yüzde 10 nunu iade ediyor bir de ev internetine geçtiğiniz için 500 lira puan tanımlıyor bunu hepsiburada çekine de dönüştürebiliyorsunuz. Toplama bakıldığında aylık 635 tl ye gelmiş oluyor. Kurulum ve modem ücreti de ücretsiz. 2 yıl da taahhütlü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türkcell de 700 liraya veriyordu kendi altyapısına ihtiyacı olan varsa
Aman diyim Vodafone bedava verse yine almayın.

Alıntıyı görüntüle
Taahhütsüz yüksek hız isteyenler için müq kampanya.
Sürekli 1000 isteyenlere ne kadar mantıklı tartışılır ama bu ay çok indirmem var 1000 yapayım sonraki ay normal kullanırım 100e geri çekeyim az fatura gelsin gibi bir imkan varsa süper olmuş. Türkneti sevmem ona rağmen beğendim.

Hayırlı olsun. İnternet kopmadan direkt anlık olarak hız yükseliyor mu yoksa kısa süreliğine kopup internet geldiğinde mi geçmiş oluyor 1000'e
ilk tiki açtığımda ufak bir yavaşlık oldu o da geçti hızlısından çok internete girmedim gerçi o arada

Hadi bakalım 😂

Ekler

• 1000718215.webp
    1000718215.webp
    6.5 KB · Hit: 166
daireye kdr ftth mevcut fakat ne turknet web nede mobilde bu artı 200 tl seçeneği gelmedi, işin komiği binada 2-3 aydır gigafiber çekili bina girişinde daireye kadar çekmelerini bekliyoruz

Aman diyim Vodafone bedava verse yine almayın.

Sürekli 1000 isteyenlere ne kadar mantıklı tartışılır ama bu ay çok indirmem var 1000 yapayım sonraki ay normal kullanırım 100e geri çekeyim az fatura gelsin gibi bir imkan varsa süper olmuş. Türkneti sevmem ona rağmen beğendim.
ben memnunum vodafonda çok düşük bir ücret ödüyorum hiç kesinti vs de yaşamadım

uygulamada seçeneği bulamadım, canlı desteğe bağlanıp yükselttirdim. 2dk falan sürdü, şu anda 1gbit internet.

ben memnunum vodafonda çok düşük bir ücret ödüyorum hiç kesinti vs de yaşamadım
Kesilmezse iyi de bir kesilirse 2 ay gelmiyor işte. Altyapı kaynaklı sorun olmasına bile gerek yok benim internetimi kendilerinden kaynaklı olduğu bariz olan saçma bir sebeple kestiler mesela, uzun uzun saçmalıklarını yazmıştım da sildim gerek yok, firmanın sıfır çözüm odaklı elemanları var, sadece şikayet departmanlarında biraz daha bilgili ve çözüm odaklı elemanları var oraya da firmayı BTK gibi kurumlara şikayet etmeden ulaşamıyorsun bu bilinse yeterli.

bu olay sadece telekomdan hizmet alanlar içinmi geçerli? bende gıbırnet var telekom altyapısından hizmet veriyor ve ftth altyapıya sahibim aynı şekilde 1000 e geçilebiliyormu.

Bu gigafiber mevzusu konusunda benim de kafam çok karışık. Halihazırda superonline 100mbps kullanıyorum iki yıldır sıkıntısız olarak. Sitenin girişine 1000mbps hizmeti aktif edilmiştir diye bir broşür asıldı.

Numarayı aradım, evet 1000mpbs kullanıma geçti fakst sadece yeni abonelikler için yardımcı olabiliyorum, siz superonline merkezini arayın dediler. Superonline'ı aradım, dairenizde gigafiber görünmüyor dedi. Ben de ya bu broşürü asan kişi superonline adına yalan söylüyor ya da siz yanlış bilgi veriyorsunuz dedim. Sitenin girişine yer üstünden elektrik kablosu gibi kablo çekildi dedim. Modeme giden kablo evdeki, ethernet kablosu. Eski sitemdeki gibi cam fiber kablo yok. Sanırım bu yüzden 1000mpbs kullanamıyorum.

Daireme bu yeni kablo takılır mı 1000 mbps için başvursam diye sordum, ekipler gelip bakacaktır ama gigafiber gözükmediği için başvuru alamam diyor. Yan blokta oturuyor olsaydınız başvurabilirdiniz diyor. Yahu diyorum aynı sitede oturuyorum, yan apartmanda, 10 metre bile mesafe yok, hizmet var da ben de nasıl olmaz diyorum, aklınıza yatıyor mu bu? Cevap yok.

Delirmeme az kaldı yani. Turk telekomu arayıp meraktan sordum. Superonline aboneliğim bitiyor, sizin 1000mpbs hizmetiniz var mı adresimde diye... Evet var dediler. Fakat dairemdeki kablo ethernet kablosu, cam kablo yok, başvursam gelip o kabloyu takarlar mı yoksa 1000mpbs parasına 100mpbs kullanmaya mahkum mu kalırım diye. Eğer kablo çekilecekse çekilir sıkıntı olmaz dediler.

Uzun uzun yazdım ama kafam karışık arkadaşlar. Sizce bu kumarı oynamaya değer mi? 600 küsür liradan 100mbps superonline aboneliği yenileyeyim mi yoksa turk telekom 1000mpbs'e geçiş mi yapayım ilk 6 ay 500 küsür liralık paket ile. Arada 10 katı hız farkı var. Ama dertsiz başıma iş de almak istemiyorum. Turk.net altyapısı maalesef yokmuş, olsa direkt başvururdum.

Son düzenleme:
Geri