Oyuncu koltuğu önerisi

Reaksiyon skoru
1
Merhaba Oyuncu koltuğu almak istiyorum ama marka olarak hangisini alsam karar veremedim. Oturma kısmı rahat olan bir model istiyorum önerileriniz nelerdir?

6-7 bin civarı
Bi tık arttırırsan bu 2 koltukta üzmez seni

Bi tık arttırırsan bu 2 koltukta üzmez seni
Hawkda şikayet eden çok var birkaç forumda gezdim çok gıcırdıyo deforme oluyor diye sen olsan hangisini alırsın

Hawkda şikayet eden çok var birkaç forumda gezdim çok gıcırdıyo deforme oluyor diye sen olsan hangisini alırsın
Her ürünün sevenide sevmeyenide oluyor biraz kişisel bakıp kendine uygun olanı almak gerekiyor bu tarz ürünlerde benim tercihimi soruyorsan xdrive

9.10 civarlarına çıkarsan buda var https://www.akakce.com/oyuncu-koltugu/en-ucuz-exvega-andromeda-2025-masajli-fiyati,893260718.html :D daha başka modellerde var kafan çok karışır
Kafam karıştı zaten biraz o yüzden konu açtım kafamı toparlıyım alıyım diye karar veremedim ben oturma ve sırt kısmı rahat bi koltuk istiyorum xdriveden bunu alır mıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

X drive 15li aldım indirimde gayet iyi hocam al bence hawkdan iyidir
eyvallah hocam öneri için xdrive alacağım gibi

Son düzenleme:
3 aydır hawk kullanıyorum memnunum. Her yazan yoruma inanmayın bizzat deneyen kişilere sorun. Çoğu oradan buradan duyduğunu yazıyor.
Ama 6 ay sonra ne olur bilmem tabi.

3 aydır hawk kullanıyorum memnunum. Her yazan yoruma inanmayın bizzat deneyen kişilere sorun. Çoğu oradan buradan duyduğunu yazıyor.
Ama 6 ay sonra ne olur bilmem tabi.
haklısın hocam hawk hangisini kullanıyorsunuz hangi modelini alayım

Geri