BlackWings
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Merhaba Oyuncu koltuğu almak istiyorum ama marka olarak hangisini alsam karar veremedim. Oturma kısmı rahat olan bir model istiyorum önerileriniz nelerdir?
Bütçeniz nedirMerhaba Oyuncu koltuğu almak istiyorum ama marka olarak hangisini alsam karar veremedim. Oturma kısmı rahat olan bir model istiyorum önerileriniz nelerdir?
6-7 bin civarıBütçeniz nedir
Bi tık arttırırsan bu 2 koltukta üzmez seni6-7 bin civarı
Hawkda şikayet eden çok var birkaç forumda gezdim çok gıcırdıyo deforme oluyor diye sen olsan hangisini alırsınBi tık arttırırsan bu 2 koltukta üzmez seni
![]()
Hawk Gaming Chair Fab V4 Siyah Kumaş Oyuncu Koltuğu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Hawk Gaming Chair Fab V4 Siyah Kumaş Oyuncu Koltuğu fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! Hawk Gaming Chair Fab V4 Siyah Kumaş Oyuncu Koltuğu özelliklerini incele, 5.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Her ürünün sevenide sevmeyenide oluyor biraz kişisel bakıp kendine uygun olanı almak gerekiyor bu tarz ürünlerde benim tercihimi soruyorsan xdriveHawkda şikayet eden çok var birkaç forumda gezdim çok gıcırdıyo deforme oluyor diye sen olsan hangisini alırsın
Anladım peki zio venomlar nasıldırHer ürünün sevenide sevmeyenide oluyor biraz kişisel bakıp kendine uygun olanı almak gerekiyor bu tarz ürünlerde benim tercihimi soruyorsan xdrive
9.10 civarlarına çıkarsan buda var https://www.akakce.com/oyuncu-koltugu/en-ucuz-exvega-andromeda-2025-masajli-fiyati,893260718.htmlAnladım peki zio venomlar nasıldır
Kafam karıştı zaten biraz o yüzden konu açtım kafamı toparlıyım alıyım diye karar veremedim ben oturma ve sırt kısmı rahat bi koltuk istiyorum xdriveden bunu alır mıyım9.10 civarlarına çıkarsan buda var https://www.akakce.com/oyuncu-koltugu/en-ucuz-exvega-andromeda-2025-masajli-fiyati,893260718.htmldaha başka modellerde var kafan çok karışır
eyvallah hocam öneri için xdrive alacağım gibiX drive 15li aldım indirimde gayet iyi hocam al bence hawkdan iyidir
haklısın hocam hawk hangisini kullanıyorsunuz hangi modelini alayım3 aydır hawk kullanıyorum memnunum. Her yazan yoruma inanmayın bizzat deneyen kişilere sorun. Çoğu oradan buradan duyduğunu yazıyor.
Ama 6 ay sonra ne olur bilmem tabi.