VALORANTTA PC ÇÖKÜYOR

Reaksiyon skoru
65
Beyler iyi akşamlar sistem şu şekil
7800x3d, 5070, 32gb 6000mhz cl 30 ram, msi b650 tomahawk wifi anakart, msi 750w gold psu
valorantta sistem çöküyor birden, ekran donuyor seslerde gidiyor komple pc çöküyor sorun neyden kaynaklı olabilir yeniden açıp kapattığımda tekrar aynı muhabbet oyunu oynayamıyoruz doğru düzgün

Ekran kartı ve işlemci testlerini yaptım sıcaklıkları kullanım değerli hepsi gayet iyi bir sıkıntı yok

Merhaba, sadece tek bir oyunda mı oluyor? Oyuna özel bir durum gibi, OCCT ile power testi de yapar mısın?

7800x3d, 5070, 32gb 6000mhz cl 30 ram, msi b650 tomahawk wifi anakart, msi 750w gold psu
valorantta sistem çöküyor birden, ekran donuyor seslerde gidiyor komple pc çöküyor sorun neyden kaynaklı olabilir yeniden açıp kapattığımda tekrar aynı muhabbet oyunu oynayamıyoruz doğru düzgün
Olay günlüğünde ne görüyorsun hata olarak? Kernel power 41 mi?

Son düzenleme:
Furmark testi gibi, bir benchmark uygulaması, netten indir "power" testini çalıştır bakalım.

Olay günlüğünde ne görüyorsun hata olarak? Kernel power 41 mi?
reis hiçbir hata yok o an ekran donuyor görüntü gitmiyor ama geri kalan her şey çöküyor yani görev yöneticisine
Furmark testi gibi, bir benchmark uygulaması, netten indir "power" testini çalıştır bakalım.
çalı
çalıştırdım şuan 7dk oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Durum böyle

Buda 10dk sonucu

Ekler

• test.webp
    test.webp
    142.8 KB · Hit: 30
  • test2.webp
    test2.webp
    143 KB · Hit: 31
Evet, gayet sağlıklı görünüyor, oyuna özel bir durum olduğu belli gibi, dosya doğrulaması filan yapmayı dene, olmadı oyunu tekrar kur, benim aklıma bunlar geliyor.

Evet, gayet sağlıklı görünüyor, oyuna özel bir durum olduğu belli gibi, dosya doğrulaması filan yapmayı dene, olmadı oyunu tekrar kur, benim aklıma bunlar geliyor.
Reis ben çok anlamıyorum psu cpu gpu gayet sağlıklı değilmi 10dk test ettim aralıksız

Birde priz ile alakalı olabilirmiş değiştirdim inşallah düzelir

aynı sorunu ben de yaşadım valoranttayken bilgisayar kitleniyor pc kapatmak istiyorsun kitleniyor ne yaptım ettiysem bulamadım çözümünü ama geçenlerde şöyle bir şey okudum msi anakartlar yüzünden böyle olabiliyormuş benim de anakartım sizinkiyle aynı model eğer o paylaşımı bulursam atarım birazdan

aynı sorunu ben de yaşadım valoranttayken bilgisayar kitleniyor pc kapatmak istiyorsun kitleniyor ne yaptım ettiysem bulamadım çözümünü ama geçenlerde şöyle bir şey okudum msi anakartlar yüzünden böyle olabiliyormuş benim de anakartım sizinkiyle aynı model eğer o paylaşımı bulursam atarım birazdan

burada bahsedilen şeyi denerseniz belki düzelebilir ben de yüklü olmadığı için deneyemiyorum ve tam olarak anakarttan olmasa da anakartta bulunan internet bir şeyleri ile ilgiliymiş sanırım tabii açılan çoğu konuda msi anakartlarda yaşanmış

Son düzenleme:
ben bu sorunu iki kere yaşadım. biri ramden dolayı, diğeri de secure boot olayından dolayı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,569
Üyeler
186,751
Son üye
tug1
Geri