Assassin's creed indirimleri var hangisi alınmalı

Ben de meraklıyım bu konuda hepsi alınmalı mı serinin ,

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
Merhaba asil ilk oyunlari önce oynamani tavsiye ederim.Assasin creed

Assasin creed

Assasin creed II Mutlaka oynamalisin Ezio serüveni

AC Brotherhood

AC III

AC Rogue

AC BLACK FLAG : Not Mutlaka oynamani tavsiye ederim

AC Origin

AC Odyssey

2 , black flag ve unity alınır origins ve devamındaki oyunlarda oyun tarzı değişiyor bazı insanlar sevse de ben sevemedim

önce black flag sonra Rogue oyna ama alacak olursan :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 , black flag ve unity alınır origins ve devamındaki oyunlarda oyun tarzı değişiyor bazı insanlar sevse de ben sevemedim
evet mekanizma Originden itibaren Degisim gösterdi bende pek ISINAMADIM ama Origin yine de hosuma gitti MISIR :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu aralar ben yine klasik ANNO 1404 History edition u oynuyorum :ROFLMAO:

son çıkanlarda sevdiğim Valhalla idi. tavsiye ederim onun haricinde black flag de ve önceside güzel

Unity'i kesinlikle alınmaz. Odyssey'in haritasının çok büyük ve seviye tarama sistemi olduğunu bilerek alın. Kapatılıyor ama sadece 4 seviye etkiliyor.

Son düzenleme:
Merhaba asil ilk oyunlari önce oynamani tavsiye ederim.Assasin creed

Assasin creed

Assasin creed II Mutlaka oynamalisin Ezio serüveni

AC Brotherhood

AC III

AC Rogue

AC BLACK FLAG : Not Mutlaka oynamani tavsiye ederim

AC Origin

AC Odyssey

Bir insan zihinsel sıkıntılar yaşamıyorsa bugün sıfırdan başlayıp tüm AC serisini baştan sona oynayamaz.

• Hahaha
Reaksiyonlar: XPCX
Bir insan zihinsel sıkıntılar yaşamıyorsa bugün sıfırdan başlayıp tüm AC serisini baştan sona oynayamaz.
Baglanti kuramadim. Zaten bastan sona Oyna denilmiyor burada.Oynamak istiyorsa Tavsiyede bulunuyor.Zihinsel SIKINTI ne alaka ?

Baglanti kuramadim. Zaten bastan sona Oyna denilmiyor burada.Oynamak istiyorsa Tavsiyede bulunuyor.Zihinsel SIKINTI ne alaka ?

Oyun kültürü LOL ve Valorant olan biri için dediğin mümkün, ama yıllardır oyun oynayan ve pek çok şeyi deneyim etmiş biri aynı yıl içerisinde 2 AC oyununu bile üst üste oynayamaz. Her AC oyunu birbirinin karbon kopyası çünkü.

Oyun kültürü LOL ve Valorant olan biri için dediğin mümkün, ama yıllardır oyun oynayan ve pek çok şeyi deneyim etmiş biri aynı yıl içerisinde 2 AC oyununu bile üst üste oynayamaz. Her AC oyunu birbirinin karbon kopyası çünkü.
iyide bunu bana degil Soruyu sorana söyleyeceksin.Demek ki oynamak istiyorki sormus.

son çıkanlarda sevdiğim Valhalla idi. tavsiye ederim onun haricinde black flag de ve önceside güzel
Hocam valhalla da hangi sürümü önerirsin? Düz sürüm vaya ragnarok sürümü. Ekstra olarak dlcler alınır mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,973
Üyeler
187,601
Son üye
samed34
Geri