meselerbari
80+
- Reaksiyon skoru
- 126
hataaaaa sillll
Son düzenleme:
evet mekanizma Originden itibaren Degisim gösterdi bende pek ISINAMADIM ama Origin yine de hosuma gitti MISIR2 , black flag ve unity alınır origins ve devamındaki oyunlarda oyun tarzı değişiyor bazı insanlar sevse de ben sevemedim
Merhaba asil ilk oyunlari önce oynamani tavsiye ederim.Assasin creed
Assasin creed
Assasin creed II Mutlaka oynamalisin Ezio serüveni
AC Brotherhood
AC III
AC Rogue
AC BLACK FLAG : Not Mutlaka oynamani tavsiye ederim
AC Origin
AC Odyssey
Baglanti kuramadim. Zaten bastan sona Oyna denilmiyor burada.Oynamak istiyorsa Tavsiyede bulunuyor.Zihinsel SIKINTI ne alaka ?Bir insan zihinsel sıkıntılar yaşamıyorsa bugün sıfırdan başlayıp tüm AC serisini baştan sona oynayamaz.
Baglanti kuramadim. Zaten bastan sona Oyna denilmiyor burada.Oynamak istiyorsa Tavsiyede bulunuyor.Zihinsel SIKINTI ne alaka ?
iyide bunu bana degil Soruyu sorana söyleyeceksin.Demek ki oynamak istiyorki sormus.Oyun kültürü LOL ve Valorant olan biri için dediğin mümkün, ama yıllardır oyun oynayan ve pek çok şeyi deneyim etmiş biri aynı yıl içerisinde 2 AC oyununu bile üst üste oynayamaz. Her AC oyunu birbirinin karbon kopyası çünkü.
eski oyunların oynanışı hoşuna gitmeyebilir güncellerden bir şey istersen açık ara valhalla çok güzel bir oyunMerhaba,
bu seriyi hiç oynamamış biri olarak başlasam hangi oyunları almalıyım, ilk oyunlar yeterli mi, değer mi?
şu mudur
![]()
Assassin's Creed (seri) - Vikipedi
tr.wikipedia.org
Hocam valhalla da hangi sürümü önerirsin? Düz sürüm vaya ragnarok sürümü. Ekstra olarak dlcler alınır mı?son çıkanlarda sevdiğim Valhalla idi. tavsiye ederim onun haricinde black flag de ve önceside güzel