Çözüldü✓ AM5 Anakart önerisi istiyorum

Merdo.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,110
Beyler MSİ PRO X870-P anakartımı değiştirmek istiyorum dual channel çalışan ramlerim sök-tak yaptığımda işlemciyi maalesef tek ram olarak çalışıyor 4.slotta sadece çalışıyor anakart pinlerini incelediğimde 1-2 tane yamuk pin gördüm gibi oldu lakin düzeltmeye çalıştım da olmadı veya ben beceremedim her neyse yeni anakart almayı düşünüyorum sizce ne alayım iyi dediğiniz anakart var mı ? Mini anakart önerisi istemiyorum.
Ziraat bankasına 6 ay peşin fiyatına taksit yaparak alacağım ona göre sitelerden önerirseniz çok mutlu olurum.

MSI MPG X670E CARBON WIFI

MSI MPG X870E CARBON WIFI
a8effb770cb83b4b-l.webp
59cd13cdcaa7d5e7-l.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MSI X870 THOMAHAWK WIFI
81vEOL9czQL._AC_SL1500_.webp

MSI MPG X670E CARBON WIFI

MSI MPG X870E CARBON WIFI Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

MSI X870 THOMAHAWK WIFI Alıntıyı görüntüle
MSI X870 THOMAHAWK WIFI Bunu satın alırsam pişman olmam dimi hocam çok mu iyi her şeyi olsun vs ?

@yusuf7878 Hocam MSİ 870 Thomawak anakartını alayım mı sence ? Çok hoşuma gitti.

Kesinlikle Pisman olmazsin. ben 4 arkadasima Kurdum bu sunmus oldugum Mainboard lari
https://www.amazon.com.tr/GIGABYTE-...nakart,aps,184&sr=8-1&th=1&tag=technopattr-21
sence bunu mu alayım hocam? Eğer bunu alırsam anakart üzerinde yani USB yerinin üstünde MSI anakartların USB yukarısında bulunan CMOS tuşu filan yok bir sorun yaratır mı yoksa alttaki söylediğim anakartını sipariş verip keyifime mi bakayım?

MSI MAG X870 Tomahawk Wi-Fi AM5 Bunda CMOS tuşu da var kısayol olarak çok rahat olur gibi.

Bence MSI MAG X870 Tomahawkhttps://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-mag-x870-tomahawk-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,776135034.html ı al

Bende onu düşünüyorum işlemci ve ekran kartı olarak ne düşünüyorsunuz

CMOS manuelde yapabilirsin o SIKINTI degilde Bence MSI 870 THOMAHAWK ama kiyaslamasini yap.Alıntıyı görüntüle
Hocam sırf manual elle yapmamak için Tomahawk almayı kesinleştirdim gibi.
Bu attığın özellikleştirme de bende şimdi 1 tane samsung m.2 ssd var hocam bir tane de kixoia m2 ssd var yani toplam 2 tane m.2 ssd var 1 tane de normal adata ssd var kasa arkasına takılan Tomahawk'da kaç tane M.2 SSD slotu var ?

Beyler MSİ PRO X870-P anakartımı değiştirmek istiyorum dual channel çalışan ramlerim sök-tak yaptığımda işlemciyi maalesef tek ram olarak çalışıyor 4.slotta sadece çalışıyor anakart pinlerini incelediğimde 1-2 tane yamuk pin gördüm gibi oldu lakin düzeltmeye çalıştım da olmadı veya ben beceremedim her neyse yeni anakart almayı düşünüyorum sizce ne alayım iyi dediğiniz anakart var mı ? Mini anakart önerisi istemiyorum.
Ziraat bankasına 6 ay peşin fiyatına taksit yaparak alacağım ona göre sitelerden önerirseniz çok mutlu olurum.

bu daha ıyı

Bütçe ne kanka. Öneri yapayım
Dostum peşin fiyatına 6 ay taksitle alacağım bütçem 17K ve 18K arası uyumludur.
Amazondan bakıyorum çünkü bir tek orası imkan sunuyor HB ve N11 filan sunmuyor şansıma.

Hocam sırf manual elle yapmamak için Tomahawk almayı kesinleştirdim gibi.
Bu attığın özellikleştirme de bende şimdi 1 tane samsung m.2 ssd var hocam bir tane de kixoia m2 ssd var yani toplam 2 tane m.2 ssd var 1 tane de normal adata ssd var kasa arkasına takılan Tomahawk'da kaç tane M.2 SSD slotu var ?
4 SSD slotu var arti X870 (E) serilerinde iki chipset var normal 870 lerde genel bir tane

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,926
Üyeler
186,412
Son üye
knmr1900
Geri