valla hocam isim hatırlamıyorum ama yapay zekalı olan birtane denedim çeviri kötü değildi ama altyazıya ekledikleri font yüzünden konuşma gelip gittikçe ekranda hafif kararma gelip gidiyordu baya gıcıktı onu tavsiye etmiyorumbeyler youtubede biraz fazla yama videosuna rastladım bugün yada daha önce herhangi birini kurup deneyip sorun yaşamayan varsa önerebilirmi
ingilizce öğrenmek daha hızlı bence tüm oyunlara türkçe yama arayana kadarbeyler youtubede biraz fazla yama videosuna rastladım bugün yada daha önce herhangi birini kurup deneyip sorun yaşamayan varsa önerebilirmi
Reis makineceviri adinda bir grup var arastir direk cikar karsina dcse sunucularinda dosyalarbeyler youtubede biraz fazla yama videosuna rastladım bugün yada daha önce herhangi birini kurup deneyip sorun yaşamayan varsa önerebilirmi
Epicden aldın tabi beleşe, direk indirdin dimibeyler youtubede biraz fazla yama videosuna rastladım bugün yada daha önce herhangi birini kurup deneyip sorun yaşamayan varsa önerebilirmi
ben de indiriyom 1000lik internet yok malesef sdknjmşgsdjkçlfgsdEpicden aldın tabi beleşe, direk indirdin dimi. iyi oyunlar kankam
Kaynak?Oyunda niye yok.oyuna turkce dil destegi geldi bu arada
pardon expedition 33 ile karıştırmışım:/Kaynak?Oyunda niye yok.
beyler youtubede biraz fazla yama videosuna rastladım bugün yada daha önce herhangi birini kurup deneyip sorun yaşamayan varsa önerebilirmi
www.calypsoceviri.com
Hogwarts Legacy Türkçe Yama
Hogwarts Legacy Türkçe Yama ve Kurulumu (Düzenlenmiş Makine Çevirisi) Yama Bilgileri Türkçe Yama oyunun son sürümüyle uyumludur. Türkçe Yama bütün platformlarda çalışır. Türkçe Yama düzenlenmiş Makine çevirisidir. Türkçe Yama V2 olarak güncellenmiştir. V2 ile birlikte Gamepass platformuna...www.technopat.net
hocam attığım video sayesinde halletmiştim teşekkürlerhocam attığım video sayesinde halletmiştim teşekkürler