- Reaksiyon skoru
- 11
Satici hepsiburada
hiristanların bayramında kullandığı çam mı bu
Satici hepsiburada
yok bunu müslümanlar özentiden kullanıyo 2500küsür değerlendirmenin içinde max 500kisi hristiyandırhiristanların bayramında kullandığı çam mı bu
Steam cube de etrafında tam dönmelikSobaya atıp yakmalık.
Bakarak gusul aliniyo faydaliymisne ise yarıyo bu
papa gelince niye gömdünüz kafayı toprağa la adam ailesiyle yeni yıla girişi kutlayıp eğlendiği için ciyaklıyorsunuzyok bunu müslümanlar özentiden kullanıyo 2500küsür değerlendirmenin içinde max 500kisi hristiyandır
Noel ve yılbaşı kutlamak farklı şeylerdir. Üzerine de Noel'li Hz. İsa'nın doğum günü üzerinden değerlendirip karşı çıkmak da ayrı saçmalık. Kendisi Müslümanların da peygamberi olur. Bir şeye karşı olurken çomağı kendinize sokmayın yanlışlıkla. Ayrıca Noel Baba'yı tasvir ettikleri kişi de Antalyalı Aziz Nikolaos'dır. Noel Baba kilisesi de Antalya'da bulunur. Kendisi yaptığı iyilikler üzerinden efsaneleşip tasvir edilmiştir, yani müslümanlara bir zararı olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca noel baba, geyik gibi şeyler başka kültürlerde ve dinlerde de mevcut. Örneğin Türk Orta Asya mitolojisinde Ayaz Ata vardır. Yine kızak ve hediyeleşme, çam süsleme gibi gelenekler ile eğlenip yeni yılı kutlarlar. Gereksiz kafa yorup milletin eğlencesine de karışmayın. Gayet güzel bir gelenektir.hiristanların bayramında kullandığı çam mı bu
Sen başka birşeyden bağırırsın.Birader işiniz gücünüz yok mu?
Kim ne kutlarsa kutlasin bir yerinize mi batıyor.
Sanane Hristiyansa sanane apetist ise boş boş ele avuca sığmayan eleştiriler.
Ben de Sünnilerin Türkçe Kur'an okumamasını eleştiriyorum ne olcak ben de çıkim bagirayim
Müslimam kişi diğer dinlerin dini geleneklerine katılamaz, özellikle belirtiliyor İslam'da. Katılanların olduğu yerde bile bulunmaması lazım dinen. Hz. İsa'nın İslam'da da peygamber olması noeli kutlamamıza müsaade etmiyor, bu kafayla yahudiler gibi ağlama duvarına gidelim bi de tam olsun.Noel ve yılbaşı kutlamak farklı şeylerdir. Üzerine de Noel'li Hz. İsa'nın doğum günü üzerinden değerlendirip karşı çıkmak da ayrı saçmalık. Kendisi Müslümanların da peygamberi olur. Bir şeye karşı olurken çomağı kendinize sokmayın yanlışlıkla. Ayrıca Noel Baba'yı tasvir ettikleri kişi de Antalyalı Aziz Nikolaos'dır. Noel Baba kilisesi de Antalya'da bulunur. Kendisi yaptığı iyilikler üzerinden efsaneleşip tasvir edilmiştir, yani müslümanlara bir zararı olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca noel baba, geyik gibi şeyler başka kültürlerde ve dinlerde de mevcut. Örneğin Türk Orta Asya mitolojisinde Ayaz Ata vardır. Yine kızak ve hediyeleşme, çam süsleme gibi gelenekler ile eğlenip yeni yılı kutlarlar. Gereksiz kafa yorup milletin eğlencesine de karışmayın. Gayet güzel bir gelenektir.
Alıntıyı görüntüle