🔥İndirim 150CM Yılbaşı Ağacı 699₺🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bir bağıran daha.😀

Bunların ağaçları ne için aldıkları belli oldu.Seni ve ağacını birlikte yalnız bırakıyorum.
Şeriat mı var ülkede? İsteyen istediğini kutlar.

Bir bağıran daha.😀

Bunların ağaçları ne için aldıkları belli oldu.Seni ve ağacını birlikte yalnız bırakıyorum.
Ben zaten şu anda da ağacımla konuşuyorum. Sadece dinliyor ve cevap verme yetisi olduğunu zannederek kelimeleri sarf ediyor; ama bilmiyor ki tek yapabildiği şey, mantıksız şeyleri mantıklı olduğunu düşünerek söylemek… Ne kadar üzücüdür ki, olduğunu düşünmek olması için yetmiyor.

Müslimam kişi diğer dinlerin dini geleneklerine katılamaz, özellikle belirtiliyor İslam'da. Katılanların olduğu yerde bile bulunmaması lazım dinen. Hz. İsa'nın İslam'da da peygamber olması noeli kutlamamıza müsaade etmiyor, bu kafayla yahudiler gibi ağlama duvarına gidelim bi de tam olsun.

Bu nedense sadece yılbaşı için geçerli. Yahudi geleneği olmasına rağmen İslam'ın kabul ettiği diğer uygulamalar için geçerli değil. Ayrıca 2026'ya gireceğimiz şu zamanda hâlâ noel ve yılbaşı ayrımını yapamamak muazzam bir başarı.

Uygunsuz davranış
Ben zaten şu anda da ağacımla konuşuyorum. Sadece dinliyor ve cevap verme yetisi olduğunu zannederek kelimeleri sarf ediyor; ama bilmiyor ki tek yapabildiği şey, mantıksız şeyleri mantıklı olduğunu düşünerek söylemek… Ne kadar üzücüdür ki, olduğunu düşünmek olması için yetmiyor.
O zaman her yılbaşında yaptığın gibi ağacını saat 12.00'den sonra makatına almaya devam edebilirsin.Benim oğlum şöyle bir yazı yazsa direkt evlatlıktan reddederim.Oğlum şunu yazarken ciddiyet ilemi yazıyorsun.Şu an ekrana nasıl bakıp o tombul parmaklarınla nasıl yazdığını çok merak ediyorum.😂

Yılbaşı kutlamak falan hiç adetim değildir ama sırf şu kuduranları gördükçe evi süsleyesim geliyor.
Kudurma falan yok ortada. "Kim bir kavme benzerse, onlardan olur." (Ebû Dâvûd, Libâs, 4/4031). Yılbaşı ile Noel aynı bokun laciverti. Herkes işine geldiği için böyle diyor. Herkes diye bahsettiğim, sözde müslümanlar :D

Uygunsuz davranış
Kudurma falan yok ortada. "Kim bir kavme benzerse, onlardan olur." (Ebû Dâvûd, Libâs, 4/4031). Yılbaşı ile Noel aynı bokun laciverti. Herkes işine geldiği için böyle diyor. Herkes diye bahsettiğim, sözde müslümanlar :D
Hocam yorum olarak tam üstünüzde kuduran bir arkadaş var aslında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O zaman her yılbaşında yaptığın gibi ağacını saat 12.00'den sonra makatına almaya devam edebilirsin.Benim oğlum şöyle bir yazı yazsa direkt evlatlıktan reddederim.Oğlum şunu yazarken ciddiyet ilemi yazıyorsun.Şu an ekrana nasıl bakıp o tombul parmaklarınla nasıl yazdığını çok merak ediyorum.😂
1765650127770.webp

Hocam yorum olarak tam üstünüzde kuduran bir arkadaş var aslında

Alıntıyı görüntüle
Kendine maymun güzellemesini yapanıda ilk defa gördüm.Birde erinmemiş fotoğraf atıyor buraya.

Şeriatla ne alakası var? Batı sevdanız ne zaman bitecek.
Batının yaptığını yapmak marjinallik olmuş.

Şeriatla ne alakası var? Batı sevdanız ne zaman bitecek.
Özgür la bu ülke isteyen istediğini kutlar? Batı sevdası diyor sanane la senmi kurtcan ülkeyi batıya özenmekmiş sizinkilere araplara özendide ne oldu çöktü gitti.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,575
Üyeler
186,507
Son üye
Vinesync
Geri