🔥İndirim 150CM Yılbaşı Ağacı 699₺🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Özgür la bu ülke isteyen istediğini kutlar? Batı sevdası diyor sanane la senmi kurtcan ülkeyi batıya özenmekmiş sizinkilere araplara özendide ne oldu çöktü gitti.

İdeolojik zehirlenmeden ötürü bu tür konulara özellikle nefret kusmaya meyillidirler. Gündelik hayatta alınlarının secdeye değmişliği yoktur. Ne iman ettikleri kitabın içinde ne yazdığını bilirler ne de diğer kutsal kitapların. Her yılbaşı özellikle hortlarlar böyle.

Kendine maymun güzellemesini yapanıda ilk defa gördüm.Birde erinmemiş fotoğraf atıyor buraya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Batının yaptığını yapmak marjinallik olmuş.
Daha konuştuğun dilin kurallarına hakim değilsin burada insanlara laf sokmaya çalışıyorsun. Cahil özgüveni böyle bir şeymiş demek ki.

İdeolojik zehirlenmeden ötürü bu tür konulara özellikle nefret kusmaya meyillidirler. Gündelik hayatta alınlarının secdeye değmişliği yoktur. Ne iman ettikleri kitabın içinde ne yazdığını bilirler ne de diğer kutsal kitapların. Her yılbaşı özellikle hortlarlar böyle.
Batıya özenmekten bahsediyorlar araplara özeniyorlar utanmasalar elleriyle yemek yiyecekler onlar gibi gerçi zeka seviyeleri aynı ama.

Batıya özenmekten bahsediyorlar araplara özeniyorlar utanmasalar elleriyle yemek yiyecekler onlar gibi gerçi zeka seviyeleri aynı ama.

Fırsat bulduklarında ilk kaçtıkları yer Mekke değil Münih ama nedense şu batıya özenmek yakıştırması düşmüyor dillerinden.

Kendine maymun güzellemesini yapanıda ilk defa gördüm.Birde erinmemiş fotoğraf atıyor buraya.

Batının yaptığını yapmak marjinallik olmuş.
Burada müslümanlık dersi vermişsin ama hem nasıl kaçak film izlerim diye konu açmışsın hem de kariyerleri cinsellik üzerinden mizah yapmak olan lanetkel iffetsizumut ikilisini izliyorsun.Kuran ı kerim i okumadığını varsayıyorum çünkü bu yaptıkların yasak dostum :D

Konudaki paylaşım hiçbir dinle ilgili bir paylaşım olmamasına rağmen herkes gelmiş. Yılbaşı, yeni yılın gelişini isteyen istediği gibi kutlar. Kimsenin hayat tarzına karışamazsınız.
Gelip durduk yere batı felan diyip laf atıyorlar insanlara isteyen istediğini yapar. Din adı altında yıllardır millete sömürenlere sesleri çıkmıyor tabi.

Burada müslümanlık dersi vermişsin ama hem nasıl kaçak film izlerim diye konu açmışsın hem de kariyerleri cinsellik üzerinden mizah yapmak olan lanetkel iffetsizumut ikilisini izliyorsun.Kuran ı kerim i okumadığını varsayıyorum çünkü bu yaptıkların yasak dostum :D
Belli ki okuduğunu anlamada da büyük bir problemin var.Sırf iki üç laf edebilmek için profilime ve açtığım konulara girmişsin ve iki laf edeyim derken şu an kendinide iyice rezil ediyorsun, birde yasak dostum yazmış.😂

Pudra şekeri çeke çeke nirvanayamı ulaştın oğlum, bu ne kafa?

Belli ki okuduğunu anlamada da büyük bir problemin var.Sırf iki üç laf edebilmek için profilime ve açtığım konulara girmişsin ve iki laf edeyim derken şu an kendinide iyice rezil ediyorsun, birde yasak dostum yazmış.😂

keşke bi sosyal yaşamda yakalasam seni :D liseli ergen

Fırsat bulduklarında ilk kaçtıkları yer Mekke değil Münih ama nedense şu batıya özenmek yakıştırması düşmüyor dillerinden.
Bedava vatandaşlık verseler vatandaş olma şartı hristiyan olmak olsa onu bile yapacak kişiler burda ahkam kesiyor.

Senin akpye oy veren aile üyelerin çekiyor gibi, sende onlara dahilsin belli ki yazdıklarından belli oluyor.

Sipariş geçtim, tarafımız belli olsun, orta doğulu değiliz

Son düzenleme:
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,696
Üyeler
186,775
Son üye