kırılan ürün iade olunca direkt imha oluyor. para da iade yatıyor. Bizzat iade kısmında çalışmıştım.Zannetmiyorum hocam eğer kırılsa satıcı amazon parayı iade eder zaten .
Sadesini bugün a101 de 60 liraya gördüm. Beypazarı her türlü alınır.Fiyatı iyi düşmüş. Satıcı Amazon değerlendirebilirsiniz.
Beypazarı Narlı Maden Suyu (6x200ml) : Amazon.com.tr
Beypazarı Narlı Maden Suyu (6x200ml) : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
hocam bu amazonun uzaktan evden müsteri hizmetlerine nasıl girebilirizkırılan ürün iade olunca direkt imha oluyor. para da iade yatıyor. Bizzat iade kısmında çalışmıştım.
Kırılsa bütün ülkeye sevkiyatını nasıl yapsınlaronu bende merak ediyom ya
hocam dediğinizi tam anlamadım ama sanırım amazon müşteri hizmetlerinde çalışmak için soruyorsunuz. o konuda bir fikrim yok, ben deposunda çalışmıştım 2 yıl önce. müşteri hizmetleri Türkçe hizmet veriyor mu ki?hocam bu amazonun uzaktan evden müsteri hizmetlerine nasıl girebiliriz
Narlılar pahalı oluyor hocam kınık desen zaten çok kötü tadı48'li falan olsa belki de şu 6'lı soda için uğraşmaya değmez. Gidin marketten alın, 6'lısı 40 - 60 arası bir şeydi diye hatırlıyorum. Ben mesela Kınık'ın 6'lısını 35 ya da 40'a mı ne alıyorum.
Kınık berbat bir şey olmuş. Eskiden iyiydi.Narlılar pahalı oluyor hocam kınık desen zaten çok kötü tadı
knk herhangi bişi doğal değil ki elimle yapsam bile doğal olduğuna inanmam kullandığım malzemenin o yüzden çok da şey etme sen her türlü olcan o kanserisonra neden kanser artış var maden suyu dediği doğal olcak çocuk muyuz?
ya onlarda sorun yokta kargocularımızı biliyosun, korumalı gelen paketimin içi ıslaktı sulamışlar herhaldeKırılsa bütün ülkeye sevkiyatını nasıl yapsınlar![]()