❌İndirim Bitti! Xioami pad 7 8799₺..

Başkan konu ile Honor Magic 7 Pro nun ne alakası var?
Kendi mesajımı silemediğim için şikayet edip silinmesini talep etmiştim ama ceza ondan önce gelmiş. Çok enteresan işliyor forum.

Dünkü stok eklemesinden sonra muhtemelen elde kalan ve iade gelen tabletler geldikçe stok girildi diye düşünüyorum. Bundan sonra pek gelmez gibi. İhtiyacı olup kullanmak için alan arkadaşlara hayırlı olsun.

Teknosa benim için bitmiştir. Şurada iki gündür özellikle öğrenciler olarak kendimizi yırtıyoruz bu yapılan büyük bir ahlaksızlık. Artık bedava fiyatına ürün satılmadığı sürece mağazanın önünden bile geçmem.

Teknosa benim için bitmiştir. Şurada iki gündür özellikle öğrenciler olarak kendimizi yırtıyoruz bu yapılan büyük bir ahlaksızlık. Artık bedava fiyatına ürün satılmadığı sürece mağazanın önünden bile geçmem.
Zaten teknosa mı kaldı çoğu şehirde mağazası kalmadı ve internet sitesi başka satıcılarla dolu kendi stoğu bile yok denecek seviyede teknoloji marketinde yok hükmündeler artık

Hocam teknosanın ne ahlaksızlığı var? Adamlar stok girdikçe bekleyen herkes çekti stokları. Sanıyo musun 20 30 kişi bekledi başında. Öğrenciler de kendi cebini düşünüyo alsatçılar da kendi cebini düşünüyor. Gayet adil bi ortam bence. Evet haklısınız öğrencilerin alabilmesi daha iyi olurdu belki ama bu durum hep böyledir. Uygun fiyatli ürün stoğa girilir entegrasyon yazılımında hangisine önce düşerse orda stok görüntülenir ve satış gerçekleşir.

Hocam teknosanın ne ahlaksızlığı var? Adamlar stok girdikçe bekleyen herkes çekti stokları. Sanıyo musun 20 30 kişi bekledi başında. Öğrenciler de kendi cebini düşünüyo alsatçılar da kendi cebini düşünüyor. Gayet adil bi ortam bence. Evet haklısınız öğrencilerin alabilmesi daha iyi olurdu belki ama bu durum hep böyledir. Uygun fiyatli ürün stoğa girilir entegrasyon yazılımında hangisine önce düşerse orda stok görüntülenir ve satış gerçekleşir.
Mesele bunun uygulanma biçimi hocam, baştan ne kadar satacaklarsa koysalardı defalarca sepete ekleyip ödeme adımında yetisemeyenler sorunsuz şekilde alır, alamayanlar da tüh kaçırdık derlerdi. Akşama kadar F5 atmaya da, yazılıma atılıp bot yazmaya da gerek kalmazdı.

Eskişehirde olup satmak isteyen var mı?

Şansa bir gireyim bakayım dedim Amazon'a stok girdi saniyesinde biri hüpletti :)
Ödeme adımında uyarı verdi alamadık.

İstanbul içi satın almak isteyen yazabilir özelden hakanın kardeşi pubg oynasın diye aldık ya almayacak yada pazar sersemliğine kem küm etti

İstanbul içi satın almak isteyen yazabilir özelden hakanın kardeşi pubg oynasın diye aldık ya almayacak yada pazar sersemliğine kem küm etti
Fiyat nedir hocam yer neresi tam

hakanın kardeşi hep mi böyle hocam?
valla onu hakana sormak lazım onun kardeşi ama envayi çeşit botun yazılımın içinden girip konunun başından beri bulunup hele şükür alabilmek mutluluk verici hakanın kardeşin çok onlara sormak lazım bence bişileri yada 5 maci 5 yeşil stok yazan arkadaşlara sormak lazım ama hakanın ufak kardeşi hedefte :D

Geri