Versace eros flame parfüm nasıldır?

Falcon 9

80+
Reaksiyon skoru
143
Merhabalar, babamın orijinal Versace Eros Flame parfümü vardı. Ben pek kullanmıyorum, istersen sen al dedi; ben de kabul ettim. Ancak bugüne kadar hiç parfüm kullanmadım, sadece deodorant kullanıyordum. Sizce bu parfüm nasıldır? İlk parfüm olarak bunu kullanmam normal olur mu, kışın kullanıma uygun mudur?

Yaşım 16. Babam kullandığı için acaba kokusu genç biri için ağır ya da kötü durur mu diye düşündüm. Kısaca, sizce kullanmalı mıyım? Genel olarak parfüm iyi midir, kışın kullanıma uygun mudur ve nasıl kullanmam gerekir?

Şimdiden teşekkürler.

Merhabalar, babamın orijinal Versace Eros Flame parfümü vardı. Ben pek kullanmıyorum, istersen sen al dedi; ben de kabul ettim. Ancak bugüne kadar hiç parfüm kullanmadım, sadece deodorant kullanıyordum. Sizce bu parfüm nasıldır? İlk parfüm olarak bunu kullanmam normal olur mu, kışın kullanıma uygun mudur?

Yaşım 16. Babam kullandığı için acaba kokusu genç biri için ağır ya da kötü durur mu diye düşündüm. Kısaca, sizce kullanmalı mıyım? Genel olarak parfüm iyi midir, kışın kullanıma uygun mudur ve nasıl kullanmam gerekir?

Şimdiden teşekkürler.
gayet güzel eros soyunun en iyisi olabilir güle güle kullan babanın yaşı için fazla genç kaçacağını düşünüyorum zaten tam senin yaşın hazır mevsimide geldi

Parfüm güzel kardeşim ama çok popüler olduğu için artık bir olayı kalmadı
parfüm kullanmak da çok önemli farklı kışlık parfümler de deneyebilirsin muadil alarak

Babasının dükkanı olan altında 2015 model siyah bmw olan nargile kafeye giden elemanların kullandığı parfüm

Geri