Öğrencilere özel gelecek ÖTV indirimi

koc1283

80+
Reaksiyon skoru
8
Arkadaşlar sizin bu konudaki fikriniz nedir meclisten geçer mi geçerse bilinenden extra şart eklerler mi çünkü ıphone 17nin bile fiyatı ciddi derecede düşecek

illa ki şart olur yine saçma sapan bir limit bi kısıtlama bekliyorum ben.

Arkadaşlar sizin bu konudaki fikriniz nedir meclisten geçer mi geçerse bilinenden extra şart eklerler mi çünkü ıphone 17nin bile fiyatı ciddi derecede düşecek
Bu kadar gündem olmasını gerektirecek bir gelişme değil, en iyi ihtimalle 9500TL olan limite bir düzenleme çekerler. Boşa umutlanmayın yani.

40kya falan koyarlar gibime geliyor limiti bence ama gelirse 26u 1 tb alırım ben :d

Bu kadar gündem olmasını gerektirecek bir gelişme değil, en iyi ihtimalle 9500TL olan limite bir düzenleme çekerler. Boşa umutlanmayın yani.
Zaten şuanki telefon piyasasına göre 9500 limitide düşük kalıyor umarım yükselteceklerse bile 20 25k bandına yükseltirler

dostum gayet normal değil mi limit koymaları? iphone 17 ye niye izin versin ki. Amaç cebinde telefonu olsun.

bu ülkenin vtandaşına şahsi düşüncem hayırlı bir karar geleceğini sanmıyorum öncden de bu olayı dediler saçma sapan bir limitle kısıtladılar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,325
Üyeler
186,465
Son üye
Gercekbiri
Geri