Güncel Cashback Listesi - Aralık 2025

Arkadaşlar Papel'de Amazon'dan normal alışverişler için %10 cashback vardı ama bitmiş sanırım. Amazon'dan Prime için değil de normal alışverişe cashback veren başka bir banka biliyor musunuz güncel olarak?

Arkadaşlar Papel'de Amazon'dan normal alışverişler için %10 cashback vardı ama bitmiş sanırım. Amazon'dan Prime için değil de normal alışverişe cashback veren başka bir banka biliyor musunuz güncel olarak?
Sanırım bu ay amazon kampanyası yok, belkide son ay olduğu için çoğu kuruluş kampanyalarını azalttı

nays 1000tl üzerine vardı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende excelde böyle bisey yapmayı planlıyorum ,direk alınacak siteyi yazıyorsun mesela amazon o site ilgili tüm kampanyaları gösteren bir menü yapacaktım ama bankalar ve cüzdan uygulamaları her ay bile değil günlük kampanya değiştiriyor takip etmek çok zor

alışveriş siteleri için de lazim
uption bu sene ağustos-aralık olarak verdi bu yeni yıl için biraz daha beklenebilir ay başında listeyide güncelliyeceğim.

nays 1000tl üzerine vardı

bende excelde böyle bisey yapmayı planlıyorum ,direk alınacak siteyi yazıyorsun mesela amazon o site ilgili tüm kampanyaları gösteren bir menü yapacaktım ama bankalar ve cüzdan uygulamaları her ay bile değil günlük kampanya değiştiriyor takip etmek çok zor
Kampanya ve kupon kısmı bu sebeplerden dolayı aktif değil ama aktif etmeye çalışacağım, çareler tükenmez.

Bunlar ne zaman a kadar günceliğini devam ettirir

World kredi kartı olanlar için %50 300 tl limitli cashback de var netflix-disney-tv+ ve birkaç platformda daha.World uygulamasında oyun veya netflix yazarsanız çıkıyor kişiye özel olabilir kontrol edebilirsiniz.

World kredi kartı olanlar için %50 300 tl limitli cashback de var netflix-disney-tv+ ve birkaç platformda daha.World uygulamasında oyun veya netflix yazarsanız çıkıyor kişiye özel olabilir kontrol edebilirsiniz.
Gelecek ay listesi için takibe alındı :peepokalp:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,575
Üyeler
186,752
Son üye
Musti1
Geri