🔥İndirim Xiaomi MiniLed Monitör 27” 17.663 tl

burakistaken

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
567
çok iyi cihaz ama satıcıyı bilmiyorum

Yenisi geliyor. 2000nit.
Ne zaman geliyor. Bugün gigabyte tandem oled aldım 24.7 ye. Açıkçası bununla onun arasında gidip geliyordum yanma olaylarından dolayı. Miniled biraz lafayı kurcalıyor. Kimisi de 2025 modelinin tr de olmadığını, daha stabil ve iyi olduğunu söylüyor

Paylaşım için teşekkürler. İyi monitör ama parlaklık dışında oled yerine tercih etmek için sebep var mı? İkinci el oled daha cazip geldi açıkçası.

Gigabyte tandem olanlar memnun. Tr'de xiaomi monitor olayı zayıf. Ne zaman gelir kaça olur belirsiz.

Paylaşım için teşekkürler. İyi monitör ama parlaklık dışında oled yerine tercih etmek için sebep var mı? İkinci el oled daha cazip geldi açıkçası.
1765804710923.webp

Ben de ona bakıyordum böyle bir veri buldum işine yarar belki

OLED kadar kolay yanmıyor o.O2

Satıcı ne sattığını bilmiyor Full HD yazmış yanında 2K çözünürlük var
Hb olduğu için güvenilir diye düşünüyorum. Ayrıca satıcı puanı da yüksek. Bu monitör 2k. Açıklamada bir yanlışlık olmuş

Baya bir ilgi çekti heralde ürün. Alacak olursa firmware olayı biraz sorun bu cihazda, 7.sürüm gelmezse renk doğruluğunda hata var deniliyordu. Başka bir eksiği, kusuru oluyor mu bilemiyorum. Usb'den güncellemesi de yok cihazın.

Bu ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olanlar aydınlatabilirse almaya niyeti olanlar için daha açıklayıcı olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,545
Üyeler
186,748
Son üye
bugransnsnk
Geri