🔥İndirim Xiaomi MiniLed Monitör 27” 17.663 tl

çok iyi cihaz ama satıcıyı bilmiyorum
IMG_5221.webp

Ürünü geçen gün aldım. Bölgesel karartma ve hdr ile siyahlar bambaşka seviyede oluyor.
Ama bazı eksikleri var. İade edesim var kararsız kaldım.
Ayarları iyi yapmak lazım
Sol:g pro 27i
Sağ:asus rog xg27acmg

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüle
Ürünü geçen gün aldım. Bölgesel karartma ve hdr ile siyahlar bambaşka seviyede oluyor.
Ama bazı eksikleri var. Depodan 13.5k ya aldım. İade edesim var kararsız kaldım.
Ayarları iyi yapmak lazım
Sol:g pro 27i
Sağ:asus rog xg27acmg
@Tayfunns TR'de satılanlarının firmware versiyonun eski olduğunu söylüyordu yenisini yüklediniz mi

Ben sipariş verdim. Duruma göre tandem ya da bunu iade edicem

Miniled olede göre daha güvenli bir liman gibi geliyor.
Kesinlikle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu fiyatları vermişken yanma sorunu yaşansın istemiyorum

2 ci monitör olmaya layık 😂😂😂

Bu miniled monitörler yaygınlaşsın 2.monitörü miniled alacağım ama fiyatları 12 altına insin

Kesinlikle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu fiyatları vermişken yanma sorunu yaşansın istemiyorum
4 Yıldır her gün günde en az 4-5 saat çalışan 50" miniled kullanıyorum sıfır sıkıntı

İade sebebin ne?
Ekranı kapayıp açınca ya da mod değiştirince mevcut parlaklık kendiliğinden 100 oluyor. Çok saçma yani sürekli düşürmek zorunda kalıyorum. Bir de günlük kullanımda bölgesel karartma açmayınca düz ips den farkı kalmıyor. Oyun ve film için açıp sonra kapamak lazım

yıl olmuş 2025, oled yanma vs sorunları artık yok denecek kadar az, samsung oled monitör kullanıyorum, televizyonum ise lg oled, her ikisi de yıllardır ilk günkü gibi güncelliğini koruyor, mini led kötü bir teknoloji asla değil ama oled gibi başarılı bir panel de dünyada yok henüz :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,266
Üyeler
187,018
Son üye
eacnatas
Geri