I Dug Two Graves
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 400
Güzel fiyat.
Corsair ramlerde kısıtlama var ya çok overclock imkanı tanımıyor. Hatta bazı incelemelerde kısıtlı overclock diye not düşülüyor.Benzer konular kısmında Corsair Dominator Titan RGB 48GB 14200TL başlığını gördüm. Başlık 3 hafta önce açılmış.Vay arkadaş 3 haftada nereden nerelere geldik. Yazık bize
![]()
valla benim için öngörülebilir değildi hocamAynı şekil. Aslında öngörülebilir bir şey di böyle olacağı ama ihtiyaç olmayınca ekstra ram almayı düşünmedim. 32 gb baya bir süre götürür gibi duruyor. Sonrasına sonra bakarız
Bak bunu bilmiyordumCorsair ramlerde kısıtlama var ya çok overclock imkanı tanımıyor. Hatta bazı incelemelerde kısıtlı overclock diye not düşülüyor.
16GB DDR4 kullanan ne yapsın 32GB olsa ben RAM ucuz olsa da fazlasını istemem ki32GB'ı ömür boyu kullanıcam gibi upgradesiz
Bu arada oyun falan oynuyorsan gereksiz 32gb, hiç üzme kendini. Ben 3D modelleme ve Video edit yaptığım için iyi oluyor yoksa olmasada olur. DDR4 hala alınabilir seviyede, dünya genelinde indirim bile geliyor black fridayde falan geldi yurtdışında. bizim çakal esnaf ddr3-ddr4 e de zam yaptı16GB DDR4 kullanan ne yapsın 32GB olsa ben RAM ucuz olsa da fazlasını istemem ki![]()
M Die olanlar CL28'de çökmeler oluyordu sanki.Bu rami alıp AMD tarafında kullanacaklara öneridir bu ayarları manuel olarak kolayca yapabilirsiniz.
Dram Speed: 6000MHz
FCLK Freq: 2133MHz
UCLK DIV1 MODE: UCLK=MEMCLK
Latency Killer: Enabled
Memory Context Restore: Enabled
DRAM Voltage: 1.4v
tCL: 28
tRCDWR: 36
tRCDRD: 36
tRP: 36
tRAS: 60
tRC: 48