1 sene olmadan yırtılıyor ama fiyatına göre yine de iyi.Güzel fiyat ama 1 seneye yırtılıyor diyenler var kararsız kaldım ihtiyacımda var aslında
bu markanın hem bu donlarını hem de bambu çoraplarını kullanıyorum çok memnunum. her yıl 6 lı bir paket alırım. pamuk oranı yüksek ve rahatlar. 190 boy | 105 kg 3xl giyiyorum. çok da dar almamak lazım![]()
Çoraplarından bir memnun kalmayan benim herhalde.Bambu çoraplarıda fiyatlarına göre güzel bakmanızı tavsiye ederim
Neyinden memnun olmadınız çorapların hocam. Atleti kullanmadım yeni sipariş verdim hocam gelince ilk defa deneyeceğim.Çoraplarından bir memnun kalmayan benim herhalde.
Atletleri nasıl tavsiye eder misiniz?
Rahat ama çok çabuk deforme oldu. Ayaklarım biraz anormal olsa da aynı dönemde aldığım daha ucuz çorapları bile çok daha uzun süre kullandım. Yaklaşık 2 sene önce 260’a almışım, şimdi fiyatı 248 TL.Neyinden memnun olmadınız çorapların hocam. Atleti kullanmadım yeni sipariş verdim hocam gelince ilk defa deneyeceğim.
Kaliteli bir çorap önerisi gelir miRahat ama çok çabuk deforme oldu. Ayaklarım biraz anormal olsa da aynı dönemde aldığım daha ucuz çorapları bile çok daha uzun süre kullandım. Yaklaşık 2 sene önce 260’a almışım, şimdi fiyatı 248 TL.![]()
Ben de arıyorum biri önerse iyi olur.Kaliteli bir çorap önerisi gelir mi
Güzel fiyat ama 1 seneye yırtılıyor diyenler var kararsız kaldım ihtiyacımda var aslında
Pazar donu diyonuzda o ne kadar 6 adeti 300 e geldi ayni fiyattir yani 200 tl falan olcagini sanmiyorumben aldım bacağı kaldırınca hemen kıvrılıyordu. gittim yine pazardan aldım. pazar donu efsane gerçekten