Çözüldü✓ Windows 10 mu Windows 11 mi?

novain

80+
Reaksiyon skoru
53
7500f ve 5060ti 16gb DDR5 sistemim 3 gün önce geldi, Windows 11 Pro kurulu olarak.

- 2010-2020 arası oyunları çok yoğun oynayacağım ve hepsini mağazalarda bulmak imkansız, alternatif çözümlere mecbur kalıyorum.
- Her yıl format atmayı seven biri değilim, genelde yavaşlama bariz olmadıkça devam ediyorum.
- Tavsiyeniz nedir? Sistemi tam oturtmadan önce seçim yapmak istiyorum.

11 her konuda daha iyi

Eski oyunlarda uyumluluk sorunu yaşar mıyım hocam? Hiç test yok bu konuda

Windows 11 çok hantal ve vistadan sonra çıkan en kötü işletim sistemi, son güncellemelerde NVIDIA driverlarıda bozdu toparladılar ama her an sorun çıkartan bir işletim sistemi, bence 2026 Ekime kadar Windows 10 kullan sonra hepimiz 11 geçicez zaten microsoft kapitalizm batmaya mahkum şirketi yüzünden.

7500f ve 5060ti 16gb DDR5 sistemim 3 gün önce geldi, Windows 11 Pro kurulu olarak.

- 2010-2020 arası oyunları çok yoğun oynayacağım ve hepsini mağazalarda bulmak imkansız, alternatif çözümlere mecbur kalıyorum.
- Her yıl format atmayı seven biri değilim, genelde yavaşlama bariz olmadıkça devam ediyorum.
- Tavsiyeniz nedir? Sistemi tam oturtmadan önce seçim yapmak istiyorum.
11 kadar kötü sorunlu bir işletim sistemi yok kesilikle 10, tartışmaya kapalı, 2 ay dayandım geri 10a geçtim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Windows 11 çok hantal ve vistadan sonra çıkan en kötü işletim sistemi, son güncellemelerde NVIDIA driverlarıda bozdu toparladılar ama her an sorun çıkartan bir işletim sistemi, bence 2026 Ekime kadar Windows 10 kullan sonra hepimiz 11 geçicez zaten microsoft kapitalizm batmaya mahkum şirketi yüzünden.
kesinlike katılıyorum Semih :)

Yanıtlar için teşekkür ederim herkese. Yeni nesil işlemci ve ekran kartı olunca kararsız kaldım. Yapay zekaya falan sordum; işte SSD yönetimi falan filan bir sürü şey sallıyor. Acaba arayüze mi alışamadım diye düşündüm; 2 gündür sistemi Win11 ile şekle sokmaya çalışıyorum ama nafile, pek çok şeye izin vermiyor. Böyle giderse Vista muamelesi görecek. O dönemde de Windows 7 çıkana kadar herkes XP kullanmaya devam etmişti. Herkes tavsiyesinde netse, bugün temiz kurulum yapıyorum.

Tabii ki 10.

Custom windows 10 yukle. Boşta 800mb-1gb ram kullanıyor.

Orijinal Windows 11 yüklemeye kalkışsan boşta 4.5 gb ram kullanır, tonlarca arka plan işlemleri yaparak işlemciyi meşgül edersin. Ve sistemin genel performansı normal gibi gözüksede gec yanıt verecektir.

Misal dosya gezgini açarken 5-6 saniyeye kadar bekleye bilirsin beyaz pencerede. Sanki Browserde site açılıyor hissine kapılırsın. Böyle gecikme konusu açan baya arkadaş görmüştüm diğer forumlarda.

Ben de bunu düşünerek 11 devam etmek istedim. Ancak çoğu şeyi yapmaya müsaade etmiyor gibi. Teşekkürler tavsiye için.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun öncelikle. Win 10 desteği bitti, 11 geçmelisiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,173,819
Üyeler
186,383
Son üye
mami4798