Yardım 2. El- 19.000₺ Sapphire Pulse 7900 GRE Alınır mı?

pazarlık yap hocam :D
Yaptım hocam zorladım kabul etmiyor çünkü kendiside ekran kartı fiyatlarının artacağının farkında :D Elimdeki tek mantıklı seçenek maalesef sadece bu kart

Yaptım hocam zorladım kabul etmiyor çünkü kendiside ekran kartı fiyatlarının artacağının farkında :D Elimdeki tek mantıklı seçenek maalesef sadece bu kart
O zaman alabiliyorsan al hocam en azından 500/1000 bişi indirsin.

25 buçuğa sıfır kapalı kutu buldum alınır mı?
direkt alınabilir, ama elinizi çabuk tutun zamlar kapıda
indirimde şunu aldım 1 ay önce çok ucuza aldım diyenleri de ciddiye almayınız zamlardan haberi olmayıp 2-3k için burada insanın aklını çeliyorlar

• Beğen
Reaksiyonlar: ReQo
direkt alınabilir, ama elinizi çabuk tutun zamlar kapıda
indirimde şunu aldım 1 ay önce çok ucuza aldım diyenleri de ciddiye almayınız zamlardan haberi olmayıp 2-3k için burada insanın aklını çeliyorlar
evet sizde haklısınız sonuçta cepten en az 20k para daha çıkacak biraz daha diş sıkıp iyisini alıp arkamıza yaslanmak en doğrusu olur, teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

9070 Al geç hocam yeni nesil arkana bakmazsın saf güç olarakta teknoloji olarakta yeterli 24.5 fiyatında aldım bi kaç gün önce kfg 2 aylık cihaz
Öyle yapacağım gibi gözüküyor. Sizin kartınızın marka/modeli nedir?

evet sizde haklısınız sonuçta cepten en az 20k para daha çıkacak biraz daha diş sıkıp iyisini alıp arkamıza yaslanmak en doğrusu olur, teşekkürler.

Öyle yapacağım gibi gözüküyor. Sizin kartınızın marka/modeli nedir?
sapphire pulse 25.5 dediğin pulsede benim yanımda fiyatta anlaşamadık öyle kaldı :D

Gecenlerde 25.5 tan düşmedi dediğin kişi ile ben görüştüm hiç bi türlü düşmedi sonra denk geldi başka bir arkadaştan 24.5 fiyata aldım tertemiz ama şu aralar çokta 500-1000 lira pazarlığa bakma derim tavsiyem herkes zam geleceğini bildiği için sürekli yukarı fiyat cekiyor 9070xt pulse almıştım 26 liraya bunlardan önce arkadaş çok uygun tuttuğunu düşündü sanırım satışı iptal edip beni engelledi direk sonra 1 gün sonra 29 liradan ilana koydu aynı kartı :D

Gecenlerde 25.5 tan düşmedi dediğin kişi ile ben görüştüm hiç bi türlü düşmedi sonra denk geldi başka bir arkadaştan 24.5 fiyata aldım tertemiz ama şu aralar çokta 500-1000 lira pazarlığa bakma derim tavsiyem herkes zam geleceğini bildiği için sürekli yukarı fiyat cekiyor 9070xt pulse almıştım 26 liraya bunlardan önce arkadaş çok uygun tuttuğunu düşündü sanırım satışı iptal edip beni engelledi direk sonra 1 gün sonra 29 liradan ilana koydu aynı kartı :D
Evet 500-1000 Liranın lafını yapmanın sırası değil bu aralar. Diğer arkadaşın da yaptığı büyük kahpelikmiş. Paranızı geri aldınız değil mi?

saf güç lazım bana o yüzden eski nesilin üst modellerine bakıyorum hocam

22k'ya o 7900xt bulmak zor 23-24'e var hepsi garantisi bitik...
bence amd alma apple telefon kullanan biri amd almasın kardesim birazda titizlik varsa tabi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,293
Üyeler
189,056
Son üye
reek035
Geri