O zaman alabiliyorsan al hocam en azından 500/1000 bişi indirsin.Yaptım hocam zorladım kabul etmiyor çünkü kendiside ekran kartı fiyatlarının artacağının farkındaElimdeki tek mantıklı seçenek maalesef sadece bu kart
direkt alınabilir, ama elinizi çabuk tutun zamlar kapıda25 buçuğa sıfır kapalı kutu buldum alınır mı?
Yok gibi 9070 en iyisi fiyatı bandında.Önerebileceğiniz başka bir kart var mı hocam
9070 Al geç hocam yeni nesil arkana bakmazsın saf güç olarakta teknoloji olarakta yeterli 24.5 fiyatında aldım bi kaç gün önce kfg 2 aylık cihazYok gibi 9070 en iyisi fiyatı bandında.
evet sizde haklısınız sonuçta cepten en az 20k para daha çıkacak biraz daha diş sıkıp iyisini alıp arkamıza yaslanmak en doğrusu olur, teşekkürler.direkt alınabilir, ama elinizi çabuk tutun zamlar kapıda
indirimde şunu aldım 1 ay önce çok ucuza aldım diyenleri de ciddiye almayınız zamlardan haberi olmayıp 2-3k için burada insanın aklını çeliyorlar
Öyle yapacağım gibi gözüküyor. Sizin kartınızın marka/modeli nedir?9070 Al geç hocam yeni nesil arkana bakmazsın saf güç olarakta teknoloji olarakta yeterli 24.5 fiyatında aldım bi kaç gün önce kfg 2 aylık cihaz
sapphire pulse 25.5 dediğin pulsede benim yanımda fiyatta anlaşamadık öyle kaldıevet sizde haklısınız sonuçta cepten en az 20k para daha çıkacak biraz daha diş sıkıp iyisini alıp arkamıza yaslanmak en doğrusu olur, teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Öyle yapacağım gibi gözüküyor. Sizin kartınızın marka/modeli nedir?
Gecenlerde 25.5 tan düşmedi dediğin kişi ile ben görüştüm hiç bi türlü düşmedi sonra denk geldi başka bir arkadaştan 24.5 fiyata aldım tertemiz ama şu aralar çokta 500-1000 lira pazarlığa bakma derim tavsiyem herkes zam geleceğini bildiği için sürekli yukarı fiyat cekiyor 9070xt pulse almıştım 26 liraya bunlardan önce arkadaş çok uygun tuttuğunu düşündü sanırım satışı iptal edip beni engelledi direk sonra 1 gün sonra 29 liradan ilana koydu aynı kartıNası yani![]()
Evet 500-1000 Liranın lafını yapmanın sırası değil bu aralar. Diğer arkadaşın da yaptığı büyük kahpelikmiş. Paranızı geri aldınız değil mi?Gecenlerde 25.5 tan düşmedi dediğin kişi ile ben görüştüm hiç bi türlü düşmedi sonra denk geldi başka bir arkadaştan 24.5 fiyata aldım tertemiz ama şu aralar çokta 500-1000 lira pazarlığa bakma derim tavsiyem herkes zam geleceğini bildiği için sürekli yukarı fiyat cekiyor 9070xt pulse almıştım 26 liraya bunlardan önce arkadaş çok uygun tuttuğunu düşündü sanırım satışı iptal edip beni engelledi direk sonra 1 gün sonra 29 liradan ilana koydu aynı kartı![]()
bence amd alma apple telefon kullanan biri amd almasın kardesim birazda titizlik varsa tabisaf güç lazım bana o yüzden eski nesilin üst modellerine bakıyorum hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
22k'ya o 7900xt bulmak zor 23-24'e var hepsi garantisi bitik...