Yardım Renault Duster 1.3 tce edc kullanıcılarına

misemise

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
258
Merhaba arkadaşlar. İlan başlığın da belirttiğim aracı kullananlar varsa artı ve eksisini yaşadığı olumsuzlukları yazarsanız tcross 1.0 life aracımı satıyorum aracı almak istiyorum hata yapmamak için konu açtım kullanıcılar yorum yazarsa sevinirim. Teşekkürler.

edc'den memnun kalırsın kolay kolay arıza vermez konforuda tatmin eder
1.3 tce'nin performansından çok memnun kalırsın, sürekli performanslı kullanırsan birazcık yakar çokta abartmaz
ama işte bu motorun sıkıntısı rektefiye olmuyor, piyasada ortalama 200.000 km ömrü oluyor sonra at çöpe sandık motor al
düşük km alabilirsen 200 bine yaklasmadan satcan ugrasmıcan

Son düzenleme:
Bu motor - şanzıman kombinasyonunda korkacağın şey motor. EDC çok dertli değil lakin motor performanslı. Clio ile çoğu aracı kovalarsın. ( Aracın kilosu az ) fakat Duster'da kilo farkından aynı şeyi yapman zor. Yine de performanslı, kolay kolay arıza çıkartmayan motor.

3xPower'ın dediği gibi motor yersen dönüşü yok. Rektefiye olmuyor ve mecbur sandık motor atıyorsun. Motor yeme ihtimalinde yüksek çünkü performansına güvenip sürekli basarsan bir yerden sonra gidiyor. Bayiiden 0 1.3tce çıkartıp 20 - 30 bin'den sonra sandık motor atanda var.

Çıkabileceğin en üst bütçeyi belirtirsen ona göre araç önerebiliriz. 2020 ve üstü mü istiyorsun yoksa 2005 ve üstü ama sağlam, gırtlak dolusu dediğimiz araçlar olsa da olur mu ?

Bu motor - şanzıman kombinasyonunda korkacağın şey motor. EDC çok dertli değil lakin motor performanslı. Clio ile çoğu aracı kovalarsın. ( Aracın kilosu az ) fakat Duster'da kilo farkından aynı şeyi yapman zor. Yine de performanslı, kolay kolay arıza çıkartmayan motor.

3xPower'ın dediği gibi motor yersen dönüşü yok. Rektefiye olmuyor ve mecbur sandık motor atıyorsun. Motor yeme ihtimalinde yüksek çünkü performansına güvenip sürekli basarsan bir yerden sonra gidiyor. Bayiiden 0 1.3tce çıkartıp 20 - 30 bin'den sonra sandık motor atanda var.

Çıkabileceğin en üst bütçeyi belirtirsen ona göre araç önerebiliriz. 2020 ve üstü mü istiyorsun yoksa 2005 ve üstü ama sağlam, gırtlak dolusu dediğimiz araçlar olsa da olur mu ?
Sıfır alacağım geniş aile için yeri geliyor 6 kişi biniyoruz araca chery tiggo 7 pro max baktım bitmiş gelmicekmiş maksimum 1900 çıkarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

edc'den memnun kalırsın kolay kolay arıza vermez konforuda tatmin eder
1.3 tce'nin performansından çok memnun kalırsın, sürekli performanslı kullanırsan birazcık yakar çokta abartmaz
ama işte bu motorun sıkıntısı rektefiye olmuyor, piyasada ortalama 200.000 bin km ömrü oluyor sonra at çöpe sandık motor al
düşük km alabilirsen 200 bine yaklasmadan satcan ugrasmıcan
Sıfır alacağım senede 10 bin anca yapıyorum

Sıfır alacağım geniş aile için yeri geliyor 6 kişi biniyoruz araca chery tiggo 7 pro max baktım bitmiş gelmicekmiş maksimum 1900 çıkarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıfır alacağım senede 10 bin anca yapıyorum

aracı zorlamazsan bakımlarını aksatmazsan uzun süre sıkıntı yasamadan binersin
bu motor kronik sıkıntılı olsa renault hala bu motoru kullanmaya devam edebilir mi
performansından gaza gelip abanıyorlar
bi arkadaş 1.3 tce megane 0 km bayiden çıkardı sürekli dip gaz abandı araba sürekli patinaj çekiyor kırmızı ısıktan ok gibi kalkıyor abana abana aldı eline motoru sonra arabaya söve söve sattı insan gibi kullansa tertemiz bincekti full paketti sunroflu falan yazık etti

aracı zorlamazsan bakımlarını aksatmazsan uzun süre sıkıntı yasamadan binersin
bu motor kronik sıkıntılı olsa renault hala bu motoru kullanmaya devam edebilir mi
performansından gaza gelip abanıyorlar
bi arkadaş 1.3 tce megane 0 km bayiden çıkardı sürekli dip gaz abandı araba sürekli patinaj çekiyor kırmızı ısıktan ok gibi kalkıyor abana abana aldı eline motoru sonra arabaya söve söve sattı insan gibi kullansa tertemiz bincekti full paketti sunroflu falan yazık etti
Haklısın. Megane kullanıyor iş yerinde arkadaş sıfır aldı joy comfort diye bir paketi vardı 2021 de hala kullanıyor sorunsuz

Eğer büyükşehirdeyseniz o bütçeye Alfa Romeo Tonale düşünebilirsiniz. O fiyatlara neredeyse sıfırı geliyor ve kaliteli bir araçtır. Satma derdiniz de yoksa tabii

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,763
Üyeler
186,789
Son üye
Dartanyan
Geri