❌İndirim Bitti! Msi mag pano 100R SİYAH 5.290 TL

Bu kasayı kullanıyorum tarzı, hava akışı güzel ama çıt çıt ses yapıyor nefret ettirdi
Çıt çıt dediğin pc kapattığın zaman birkaç dakika içinde çıt çık çatırdama sesi geliyor onu mu diyorsun. Gece pc kapatınca o çıt çıt sesi karanlıkta sıçratıyor beni uykumdan ediyor :D

Aynı kasa var bende msi geri ödeme kampanyası varken almıştım yaklaşık 4200 TL civarına geldi. Ben kasanın içerisinde ki fanları direkt değiştirdim o yüzden onlar için yorum yapamayacağım. Ama kasasının genel kalitesi çok iyi bu fiyat bandında gözünüz kapalı alabilirsiniz. Bundan önceki kasam thermaltake view 51di. O daha geniş bir kasa olmasına rağmen bu kasa benim daha çok hoşuma gitti.

Ekler

• kasa.webp
    kasa.webp
    151.6 KB · Hit: 53
Çıt çıt dediğin pc kapattığın zaman birkaç dakika içinde çıt çık çatırdama sesi geliyor onu mu diyorsun. Gece pc kapatınca o çıt çıt sesi karanlıkta sıçratıyor beni uykumdan ediyor :D
O başka birde oyun oynarken fan çalıştığında genleşmeden kaynaklı ses var bahsettiğim durum o

Aynı kasa var bende msi geri ödeme kampanyası varken almıştım yaklaşık 4200 TL civarına geldi. Ben kasanın içerisinde ki fanları direkt değiştirdim o yüzden onlar için yorum yapamayacağım. Ama kasasının genel kalitesi çok iyi bu fiyat bandında gözünüz kapalı alabilirsiniz. Bundan önceki kasam thermaltake view 51di. O daha geniş bir kasa olmasına rağmen bu kasa benim daha çok hoşuma gitti.
La o kadar strimer var 6 tane ekranlı fan var niye kasa Lian Li değil. Bir rgb ye sattın mı Lian Li'yi. Üstelik ekran kartı da ASUS TUF, kalp krizi geçirecem şurada

Alt fanlara ne taktınız hocam

Alıntıyı görüntüle
Hiç estetik değil ve yanda 360 olmaması da bence bir kayıp. Paket içeriğini bilmiyorum ama yanında dikey ekran kartı aparatı geliyor mu? Bu bile para...

yanda sıvı soğutma hiç kullanışlı değil bence lian li sup 01 kullanıyordum daha önce buna geçtim daha düştü işlemci sıcaklığım
IMG_2542.webp

Son düzenleme:
Gerçi strimerlar sanki Lian Li değil. Off ekranlı fanlar çok iyi🥹 bende 2 tane aldım 2 daha lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lian Li TL LCD, maybe wireless.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Almaktan vazgeçtim 🤣 neyse beyaz lazım. Çocuğun da GPU beyaz, Vision Compact'ın 6k ya inmesini beklemeye devam

Lian li sl wireless lcd reverse modeli hocam
La o kadar strimer var 6 tane ekranlı fan var niye kasa Lian Li değil. Bir rgb ye sattın mı Lian Li'yi. Üstelik ekran kartı da ASUS TUF, kalp krizi geçirecem şurada
Ekran kartında takılı olan yeni wireless modeli ama anakartta takılı olan 2-3 sene önce almıştım, aslında kasa alma gibi bir düşüncem yoktu çünkü view 51 baya büyük ve işimi görüyordu. Msi kasayı aldıktan sonra fanları aldım o yüzden böyle oldu :) normalde eski kasamda full corsair fanlar vardı.

Lian li sl wireless lcd reverse modeli hocam

Ekran kartında takılı olan yeni wireless modeli ama anakartta takılı olan 2-3 sene önce almıştım, aslında kasa alma gibi bir düşüncem yoktu çünkü view 51 baya büyük ve işimi görüyordu. Msi kasayı aldıktan sonra fanları aldım o yüzden böyle oldu :) normalde eski kasamda full corsair fanlar vardı.
He anladım, anlık gelişti, sorun yok kasa güzel ve şık duruyor. Şu ses olayı düşündürücü.
Ben bir takımcı/setçiyimdir. Kasa Lian Li ise, aio, fanlar hatta belki psu da Lian Li olacak. Anakart ekran kartıda eşlenecek... Tabi bende de öyle olmadı🤣 yakında sıvı soğutucu değiştireceğim. Kasa fan aio Lian Li. Ekran kartından da memnunum, içimde şüphe yok ona. Anakart da psu da MSI kombin oldu. İyi en azından anakart bozulursa ilerde uyumsuz güç kaynağı denilemez, kendi PSU ları sonuçta 🤣🤣

He anladım, anlık gelişti, sorun yok kasa güzel ve şık duruyor. Şu ses olayı düşündürücü.
Ben bir takımcı/setçiyimdir. Kasa Lian Li ise, aio, fanlar hatta belki psu da Lian Li olacak. Anakart ekran kartıda eşlenecek... Tabi bende de öyle olmadı🤣 yakında sıvı soğutucu değiştireceğim. Kasa fan aio Lian Li. Ekran kartından da memnunum, içimde şüphe yok ona. Anakart da psu da MSI kombin oldu. İyi en azından anakart bozulursa ilerde uyumsuz güç kaynağı denilemez, kendi PSU ları sonuçta 🤣🤣
Güle güle kullanın, lian li wireless çıkardıktan sonra beni kendine çekti, büyük ihtimalle bundan sonraki parçalarım bu şekilde ilerler gibi duruyor :D

//Edit..

Son düzenleme:
Gerçekten güzel indirim var. Geçen ay kasa almamış olsam kesin alırdım.

Siyah Renk olmasıda ayrı güzel. 6500-7000 TL lerden aşağı düşmüyordu bu kasa. ( Baya bekledim indirim olsa Black Friday zamanı alacaktım şimdi düşeceği tutmuş ya. )

5200 TL gerçekten baya uygun. Hem yeni nesil hem ATX yapısı hemde PZ yapısı ileriye dönük çok iyi bence. Yeni nesil arkadan Pinli anakartlarıda destekliyor.

Gece gece harbi moralim bozuldu yaa :) Nasıl kaçırdım ben bu kasayı.

Geri