haktanugur3
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 4,570
some amd problemsBu artifact sorunu neden oluyo? Bu pembe beyaz şeyler gidip geliyor sürekli rvram ile mi alakalıdır. 6 ay garanti var itopyadan aldım garantiye mi vereyim?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Valla ucuz diye aldık. Granadanın mızrağı gibi girdi. Garanti işler dimisome amd problems
lsdfnvlkndflgnfndljşfgn pahalı olan amd de aynı dert etme. garanti nasıl var 5500xt de bilmiyorum ama yolla garanti garantidir ama düzelmeyebilir iade alırlar fiyatlar arttı malum sana fatura ücretini öderler girer yaniValla ucuz diye aldık. Granadanın mızrağı gibi girdi. Garanti işler dimi
O eski sistem 7700xt bendeki kart 1.5 yıl oldu 6 ay daha var ama valla 5k daha koyarım yeni düzgün kart içinlsdfnvlkndflgnfndljşfgn pahalı olan amd de aynı dert etme. garanti nasıl var 5500xt de bilmiyorum ama yolla garanti garantidir ama düzelmeyebilir iade alırlar fiyatlar arttı malum sana fatura ücretini öderler girer yani
hocam acı bi gerçek bende de sapphire rx 7700xt nitro+ vardı ki hala bende satmadım daha kutusunda duruyo garantisi falan var bende benzer sorunlar yaşadığım için kıydım taksite 55k verip asus tuf 5070ti aldımO eski sistem 7700xt bendeki kart 1.5 yıl oldu 6 ay daha var ama valla 5k daha koyarım yeni düzgün kart için
ŞÖYLE BİR KONU VARBu artifact sorunu neden oluyo? Bu pembe beyaz şeyler gidip geliyor sürekli rvram ile mi alakalıdır. 6 ay garanti var itopyadan aldım garantiye mi vereyim?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ekran kartında mhz ile oynamadım bir yine sıfırlarımda uv da perfomans için istemiyorumBugün benim b580 de aynısını yaptı bellek frekansını sıfırlayınca düzeldi. Bellek frekansları ile oynamadıysan garantiye ver, eğer oynadıysan ayarları sıfırla.
Valla fiyat koyup 5070 falan geçebilirsem iyi olur teknik destekle konuşcam eğer derlerse direkt nvidia geçicemhocam acı bi gerçek bende de sapphire rx 7700xt nitro+ vardı ki hala bende satmadım daha kutusunda duruyo garantisi falan var bende benzer sorunlar yaşadığım için kıydım taksite 55k verip asus tuf 5070ti aldım
pek yardımcı olmuyolar iade et zararı göze alıyosan 5070 e geç ama yeni yıldan önce yapEkran kartında mhz ile oynamadım bir yine sıfırlarımda uv da perfomans için istemiyorum
Valla fiyat koyup 5070 falan geçebilirsem iyi olur teknik destekle konuşcam eğer derlerse direkt nvidia geçicem
Bu artifact sorunu neden oluyo? Bu pembe beyaz şeyler gidip geliyor sürekli rvram ile mi alakalıdır. 6 ay garanti var itopyadan aldım garantiye mi vereyim?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Sorunun AMD ile ilgisi yok vram arızası bu kartın ölmek üzere.some amd problems
Sorunun AMD ile ilgisi yok vram arızası bu kartın ölmek üzere.
aynı kartı kullanıyodum ve benim kartım da henüz garanti kapsamında hala ancak aynı sorunları yaşıyodum ve vram sorunu yok karttaSorunun AMD ile ilgisi yok vram arızası bu kartın ölmek üzere.
Üretim hatası olabilir ve zaten rx5000 serisi sorunlarıyla ünlü bir seri rx 5000 serisi kötü diye komple markaya kötü denmez amd bu yıl nvidia'ya göre daha stabil driverler yaptı.aynı kartı kullanıyodum ve benim kartım da henüz garanti kapsamında hala ancak aynı sorunları yaşıyodum ve vram sorunu yok kartta