2026'ya Girerken G 29 Alınır Mı?

O fiyatlara kayışlı almak daha mantıklı hocam. G29 dönerken vs çok ses çıkarıyor bir de fren pedalı gereksiz sert. Sim koltuğu gibi bir şey yoksa tat vermiyor.
Hocam ben PXN VD 6 kullanıyorum Moza R5 dahil hepsinden güçlü :) arkadaşlar tanıyor beni G29 hakkında farkındalık olsun diye açtım konuyu

Hocam ben PXN VD 6 kullanıyorum Moza R5 dahil hepsinden güçlü :) arkadaşlar tanıyor beni G29 hakkında farkındalık olsun diye açtım konuyu
Benim de hevesim var hala ama sabit bir yerde kokpit olmayınca sistemi kur kaldır bir yerden sonra bıktırıyor insanı o yüzden satmıştım elimdekileri. Bir gün imkan olursa tekrar almak istiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2. el alınır. Heves geçince aynı fiyata satılır
En doğrusu bu sıfır alınca çok değer kaybediyor satarken.

Benim de hevesim var hala ama sabit bir yerde kokpit olmayınca sistemi kur kaldır bir yerden sonra bıktırıyor insanı o yüzden satmıştım elimdekileri. Bir gün imkan olursa tekrar almak istiyorum.

En doğrusu bu sıfır alınca çok değer kaybediyor satarken.
5-6K'ya standlar var gayet iş görüyorlar ben de öyle yapacağım.

2. el alınır. Heves geçince aynı fiyata satılır
Sanki eski piyasası yok gibi hocam. Bur arkadaş PXN almak için satışa koydu 2 aydır satamıyor :) Advocate nickli biri G29 2.elini öldürdü diyorlarmış :D

20K bütçem var G29 Genelde çok övülüyor sizce halen alınır mı?

Alınır diyenler şu videodaki sesleri duymamak için gürültü engelleme özelliği olan kulaklık da önerebilir mi?
malzeme kalitesi olarak çok iyi hissettiriyor, ama f1 oynarım, asetto da dirft atarım diyorsan tercih edilmemeli dişli sistem olduğu için, benim gibi ets, snowrunner, beam ng drive vb daha yavaş tempolu oyunlar oynuyorsan tuş sayısı+ malzeme kalitesiyle mükemmel bir cihaz.

malzeme kalitesi olarak çok iyi hissettiriyor, ama f1 oynarım, asetto da dirft atarım diyorsan tercih edilmemeli dişli sistem olduğu için, benim gibi ets, snowrunner, beam ng drive vb daha yavaş tempolu oyunlar oynuyorsan tuş sayısı+ malzeme kalitesiyle mükemmel bir cihaz.
Allah Direct Drive kullanmayı ondan sonra bu yorumunuzu revize etmeyi nasip etsin hocam 😄

Allah Direct Drive kullanmayı ondan sonra bu yorumunuzu revize etmeyi nasip etsin hocam 😄
merak etmeyiniz hocam ben her türlü cihazı kullandım deneyimledim, çalışma odama ve işlerim arasında ki değişim sürem dolayısıyla g29 kullanıyorum, fanateh alıp masanın altında 2 ay durduğu da oldu :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,192
Üyeler
187,007
Son üye
berkantka
Geri