🔥İndirim Gigabyte Radeon RX 9070 XT Gaming OC 16GB 30629 tl düşmüş ama cashback ile

TalatPasa

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
87
Gıgabyte 9070 XT cashback kampanyası ile 30.629 TL'ye geliyor. biraz geç açıklama giriyorum kusura bakmayın gigabayt ın cashback kampanyası nakit ödeme yapıyormuş ve bu kartta buna dahilmiş kampanya linkinide ekledim. 14 gün bekleyip nakit iade alınıyormuş.
Not yorumda okuduklarıma göre bu modelde pad akma soruınu varmış
Amazonda World, bonus axcess paraf karta peşin fiyatına 9 taksit yapıyor
tabilyon da taksit yok tek çekim hep
Kampanyada faydalanmak için Amazon, Tebilyon, İtopya veya İncehesap tan almak gerekiyormuş.
Amazon linki 33599tl

Tebilyon Linki 32999tl

kampanya linki

auros cashback.webp

gigabyte kampanyası.webp

Son düzenleme:
Kampanyayı Auros yapıyormuş ve 8 aralık 27 aralıkta geçerliymiş. Uygun satıcıdan satın aldıktan sonra auros a üye olup forum doldurunca 2930tl para iadesini nakit olarak yapınca bu fiyata düşüyormuş

acaba hazır sistemler dahil mi, incehesaptan aldım

Anakart alicaz ortalitka yokki cash Back olsun.

ödeme aşamasında ürünü seçtiğiniz adrese gönderilemez diyor Trabzonda yaşıyorum sadece istanbula özel kampanya mı yoksa çözümü varmı bu durumun

ödeme aşamasında ürünü seçtiğiniz adrese gönderilemez diyor Trabzonda yaşıyorum sadece istanbula özel kampanya mı yoksa çözümü varmı bu durumun
abi şuan 1 arkadaşım aldı kayseride ikamet etmekte

adreste sorun var senin, ben kart bilgilerini girebiliyorum direk

Bu modelde 3 güç giris vardı sanırsam. Yt de denk gelmişti. Dikkat edin alırken

bu kartta termal pad akıntısı yok muydu? Alırken dikkat edin.

Delta GPS-850HB ile uyumlu mu? 7500f ile.

Geri