🔥İndirim GIGABYTE AORUS Radeon RX 9070 XT ELITE 34.999,54 TL

yaşamadan bilemezsin işte. ben de bu ülkede ürünüm bozulunca ve servis tamir edemezse her firmada süreç karın ağrısı gibi oluyor. buna en büyük e ticaret sitelerinden turuncu firma da dahil

DFS ile değil ama benzer bir şekilde paralel ithalat yapan bir firmayla yaşadım bu durumu.
DFS Bilgisayar güvenilir bir firma, güvenip güvenmemek kişisel tercih.
Güvenilir bir firmaya paralel ithalat ürün getiriyor diye almayın denemez.

Ben ilk telefonumu Gül Color Fotoğrafçılık diye esasen fotoğraf makinası ve mercekleri üzerine satış yapan bir yerden almıştım.
Piyasa fiyatı 10 liraysa oradan 5'e almıştım.
Telefonun imei sorunu olmuştu ve aradım telefonu gönderin dediler, göndermiştim. Kayıt yapıp geri göndermişlerdi.
Daha sonra da kamerasında sorun olmuştu ve sorunsuz şekilde 10 günde geri gönderdiler.

Ben ilk telefonumu Gül Color Fotoğrafçılık diye esasen fotoğraf makinası ve mercekleri üzerine satış yapan bir yerden almıştım.
Piyasa fiyatı 10 liraysa oradan 5'e almıştım.
Telefonun imei sorunu olmuştu ve aradım telefonu gönderin dediler, göndermiştim. Kayıt yapıp geri göndermişlerdi.
Daha sonra da kamerasında sorun olmuştu ve sorunsuz şekilde 10 günde geri gönderdiler.
o da sıkıntı hocam defalarca ürün bozuluyor defalarca firmaya ürünü göndermek zorunda kalıyorsun. o süreler boyunca da telefon gibi elzem bir ürünü kullanamıyorsun. ürünün yenisini yada para iadesi vermelilerdi

Normal versiyonunda olan termal ped sorunu bunda da varmı ?
5080'e kadar tüm kartlarda putty akma sorunu görülebiliyor, geçen gün 5080'de yaşanadığına dair redditte bir post gördüm fakat olay şu. Putty akması sadece karta aşırı derecede konulduğunda ve kart dikey kullanıldığında yüksek sıcaklıklarda yaşanıyor. Yatay takarsanız kartı, bu sorun yaşanmıyr, aşırı derecede konulsa bile.

Riske atmazdım çünkü 1 2 sene kullanılmayacak 4 5 sene kullanılacağı için kafamda soru işareti ile kullanmak istemem.Redditte bir ton konu dolu nvidia serisi de dahil hatta yanlış hatırlamıyorsam 5070ti da birisi yatay pozisyonda yaşamış bir başka konuda normal gigabyte 9070xt modelde sıfır kutusunda iken akma görülmüş

Gigabyte'dan uzak durmak en iyisi ekran kartlarında.
6800 XT, 7800 XT, 9070 XT hepsini kullandım hepsinde ısı sorunu ve CW yaşadım. Bir yığın da rapor gördüm forumda.
Sorunlu abi bunların kartları, kısa çöpü kimin çekeceği belli olmaz.
XFX aşırı underrated bir marka mesela. 32k diyorum ama siyah kutulu falan diyor. DFS getiriyor üstelik.
Tamam git al Gigabyte o zaman :kekw:
3 gün sonra FurMark tesinde 105 derece hot spot diye konu açacak. :kekw:

Gigabyte'dan uzak durmak en iyisi ekran kartlarında.
6800 XT, 7800 XT, 9070 XT hepsini kullandım hepsinde ısı sorunu ve CW yaşadım. Bir yığın da rapor gördüm forumda.
Sorunlu abi bunların kartları, kısa çöpü kimin çekeceği belli olmaz.
XFX aşırı underrated bir marka mesela. 32k diyorum ama siyah kutulu falan diyor. DFS getiriyor üstelik.
Tamam git al Gigabyte o zaman :kekw:
3 gün sonra FurMark tesinde 105 derece hot spot diye konu açacak. :kekw:
İsterse kralı getirsin, siyah kutulu, dist garantili ürünü ikinci el koyduğunda gitmez. Satmayacağım desen, ne kadar destek alırsın muamma. DFS sağlamdır diyorsun, şikayetvarda gırla şikayet var. Adamlardan işlemci aldım, sonrasında 7800x3d almak için iade etmek istedim, ürünü kullanmadım, kutusunu açmadım. 14 günlük hakkım olduğu halde, olmaz dediler. Senin arızalanacak ekran kartına mı yardımcı olacaklar, güldürme yani. Bu değilse başka kart alınır, illaki 33ten red devil, 34-35ten nitro gelir. Ucuz etin yahnisini yiyecek kadar kimse zengin değil, kusura bakma.

Dfs den bir sürü tray işlemci aldım. 5800x3d dahil. Bir tanesinde bile sıkıntı olmadı. Bilginize.

Bu arada 5060ti 16gb kullanıyorum 2k da. Hiç memnun değilim. Kartın gücü yok. Bu da böyle bir anımdır.

Dfs den bir sürü tray işlemci aldım. 5800x3d dahil. Bir tanesinde bile sıkıntı olmadı. Bilginize.

Bu arada 5060ti 16gb kullanıyorum 2k da. Hiç memnun değilim. Kartın gücü yok. Bu da böyle bir anımdır.
Tray işlemci için sorun yok ki. Globalde AMD ilgileniyor zaten, DFS/magic vs fark etmiyor. Tepside gelen işlemciyi bize yolluyorlar, pinsiz işlemci. Kart işi fakrlı, RMA'ya yollamak istesen kargosunu ödersin. Tabii işi o noktaya getirebilirsen.

Geri