🔥İndirim GIGABYTE AORUS Radeon RX 9070 XT ELITE 34.999,54 TL

Yok, işlemcimi oradan aldım. Ama kart kendi kutusunda gelmiyor, garantisi DFS'den. "Garanti benim, kardeşime" gelince iş 32 veresi gelmiyor insanın. :kekw:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı fiyat ve TR garantili XFX alır geçerim. Taichi geri planda kalıyor açıkçası, 9070XT'de XFX ve diğerleri.
Garanti benim kardeşim diyen fason bir bir firma değil ki işte DFS bu yani :kekw:
Neyse siz bilirsiniz ama alınmaz değil asla.

Ne sapphire ne taichi bu elite model gibi 4 yıl garantili değil. Paranızı 4 yıl garantiye mi almak daha mantıklı 2 yıl mı?

Garanti benim kardeşim diyen fason bir bir firma değil ki işte DFS bu yani :kekw:
Neyse siz bilirsiniz ama alınmaz değil asla.
DFS genelde Delta bilgisayar ile çalışıyor. 2 kere delta bilgisayar ile iletişime girdim. İkisinde de sorunumu çözdüler. XFX'i delta bilgisayar aracılığıyla DFS satıyorsa evet güzel.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne sapphire ne taichi bu elite model gibi 4 yıl garantili değil. Paranızı 4 yıl garantiye mi almak daha mantıklı 2 yıl mı?
4 sene garanti TR de çıkıyor mu ? Seri no girdiğinde. Önceden de 3 sene garanti vardı ama seri no girdiğinde distrübütör 2 sene garanti veriyordu. 3 sene garanti global olarak çıkıyordu. TR 'de 4 sene garanti geçiyorsa iyi.

Tasarımını sevdiğim kartlardan birisi. hele fanların altındaki rgb ve fan kanatları çok elit duruyor. fiyat genelde pahalı oluyordu bunların. ama çıkış fiyatına kadar düşmüş. alınır bi kart, alınmaz deil kesinlikle. oc yapmasıda kolay kartlardan silikon kalitesi iyi oluyor aorusun.

Son düzenleme:
Nitro sahibiyim fanların çalıştığını doğru dürüst görmedim bile 60 dereceyi bile görmedi kart. Çok araştırıp nitro serisini özellikle indirime girmesini bekleyip aldım. Cw sıfır hiç ses yok. Bana göre 9070xt serisin de en temiz ve güvenli kart. 2k için 9700x 5080 ikilisi yapacaktım ama gpu daha kolay yükseltirim diye 9800x3d 9070xt ikilisi yaptım.

Evet coil whine hepsine olabiliyor biraz şansa bağlı ama Sapphirelerde daha fazla oluyor genellikle.Dediğin gibi Taichi de çok iyi ama fiyatları uçuk gördüğüm kadarıyla ondan bu elite çok mantıklı bence bu fiyata.
Coil whine ne mala anlatır gibi anlatırmısınız

Nitro sahibiyim fanların çalıştığını doğru dürüst görmedim bile 60 dereceyi bile görmedi kart. Çok araştırıp nitro serisini özellikle indirime girmesini bekleyip aldım. Cw sıfır hiç ses yok. Bana göre 9070xt serisin de en temiz ve güvenli kart. 2k için 9700x 5080 ikilisi yapacaktım ama gpu daha kolay yükseltirim diye 9800x3d 9070xt ikilisi yaptım.
9070xt nin işlemcisi deil. vram çipleri çok ısınıyor mlsfki. yükte 80 derece altı görmüyo hatta bazı kartlarda 90 dereceye yaklaşıyo.

Tasarım olarak nitro ve aorus en çok beğendiğim iki model. Ama güç girişleri sebebiyle 2 seçeneğim vardı nitro ile taichi. Nitroda çoğu kartta cw olduğunu okudum ve nitroyu daha çok beğensem de taichiyi aldım. Taichi videolarda göründüğünden daha güzel ele alınca. Dikey olarak kullanıyorum. İşlemcimden daha serin çalışıyor 🙂 aorus eğer kabloları dert etmiyorsanız ve 6 taksit imkanınız varsa alınabilir diye düşünüyorum. Tasarım olarak çok hoş kablolar hariç.

Böyle bir şey yaşamadım ki ben. 🧿 🙏
yaşamadan bilemezsin işte. ben de bu ülkede ürünüm bozulunca ve servis tamir edemezse her firmada süreç karın ağrısı gibi oluyor. buna en büyük e ticaret sitelerinden turuncu firma da dahil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,004
Üyeler
183,043
Son üye
rocinante
Geri