🔥İndirim Gigabyte Radeon Rx 9070 XT Gaming Oc 34.131 TL

Lnsmanda bile 32ye verildi bu kart zor bulursunuz o rakamlara hayal kurmayın
Nvidia kartlar piyasada olmadığı için pahalı girdiler. 750 dolarlık 5070ti 40bine satılıyorsa 600dolarlık kart 32bin yapıyor. Nvidianın daha fazla alıcısı var. Amd de fsr 4 olmasa kimse yüzüne bakmaz. Fsr4 sayesinde en fazla 30 eder.

Almassaniz düşecek, bu cihaz TR'de 29-32 aralığına satılacak abi kaçarı yok.

forumu tanımasak inancaz 1 aya falan yine fiyatlar 40a çıkar yağğğ keşke alsaydık of satıcılar fahiş fiyat lanet olsun dostum daha geçen 9070xt stokları bittiğinde herkesi gördük stok bitince ağlama moduna geçer burda dayılananlar yine

Lan turnao beni delirtme, piyasadan haberin yok bu ülkenin durumundan mı haberin yok senin ? Nasıl fırsatçı bir toplum olduğunu bilmiyor musun ha ? Bu kartların 40kları görmesinin tek sebebi, 5070tiların stok problemleri. Zaten Nvidia kartlara linç yapılınca AMD kartlar rakip gösterilmek için poh pohlandı globalde. Poh pohlandiki Nvidia bi kendine gelsin. Globalde herkes 600 dolara aldı sen burda 1000 dolar fiyata okay çekiyon. Bu kartın ederi, vergisini karını koy 30 bin. Ben 2 hafta önce yazdım buraya fiyatlar düşecek o kartları o fiyatlardan senin gibi alanlarda burada ağlamaya devam edecek. Nvidia mevzuya uyandı 5070 kartlara stok çekti, geliyorlar. 5080 5090 stok yok çünkü rakip yok. 5070ti fiyatları zaten düşecek bu kartların daha da düşmeme imkanı yok. Hadi git ötede oyna undervolt yapılmış kart linki atıp 5080i yeniyor diye paylaşmış bide. 5080 undervolt yapınca ne olacak la ? Kafanı camdan çıkar az hava al, damarlar açılsın bir daha öyle yaz buraya.

Son düzenleme:
yurtdışındaki insanlar 900$ civarına nitro+ alıyor ki en premium kart. Bize reva görülen kart bu. xd. bekleyin almayın daha da düşsün. Diğer arkadaşların dediği gibi bu kartlar 30k civarında ancak alınır.

31kya nitro plus sattılar almayın yazacam ama nerdee

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,520
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri