🔥DİP FİYAT🔥 SteelSeries Dragon Lore Edition Mouse Pad 🔥1729 TL 🔥

Arkadaşlar burası ne hangi fiyata alınır konusu değil. Öncelikle bu ürün özel seri bir ürün bundan dolayı herkese hitap etmemesi doğal. Fiyat belli ki indirimde ve arkadaş da paylaşmış. Bu fiyata alınıp alınmaması ya da fiyatın bu kadar fazla olması onun suçu değil. Bakarsın hitap etmezse geçersin
Öncelikle yorumuna katılıyorum. Özel bir seri olmasa bile herkesin mousepadlerden beklentisi farklı. Kimine göre bir bez parçası olmasa da olur. Bazılarının önem verdiği kalınlığını, yüzeyini ve sertliğini araştırıp aldığı bir ürün. 250liraya mousepad kullanana da laf söylemem 4kya alan adamada. O onun zevki isteği bu durum yolda ferrari görünce sahibine küfür edenler ile aynı mantık.

Alıntıyı görüntüle
Tık kuponlardan 1200 e 120 TL indirim olanı seçin sepette uygulayın 1779 TL'ye düşüyor
Hemen 9080803281934718923 tane alıp stok yapmalıyım çok acayip ucuz

Bir şey sorucam, bu ürünü almak isteyen ya da almayı düşünen kişiler için paylaşıyorum boş boş eğer yok işte bunu alan para kazanmamıştır, bunu alıp taparım gibi saçma şeyler yazmayın buna bu para verilmez kişisel yorumunuz ama bu ürünü alanlar ile alay etmek daha ayır bir olay sınırını bilin.

Konusu açılmışken sorayım 90x40 güzel bir mouse pad önerisi olan var mı? dün klasse pro vardı 300 e alıyım almıyım derken kaçırdım

N11 herkese verdiği ₺100-150 bir kupon var. Onunla ₺280 civarına düşüyor olması lazım.

Son düzenleme:
Klasse pro dan daha mı iyi hocam
Denemedim. İncehesap'a yazmıştım forumda öneri yapıyorum, deneme için yollar mısınız diye daha cevap gelmedi. Eğer gelirse kıyaslarım.

Benim elimde KlassePRO Black sürümün 70x30 var. Sonradan kullandığım KlasseGear Longteng, Kensei ve Wraith Spirit of Aim'e göre standart bir mouse pad kalıyor. Eskiden kullandığım Black Deer(şişen) ve Razer çakma dandiklerine göre kaliteli. Yani ₺300 göre iyi bir mouse pad.

James Donkey'i nde yüzeyinin farklı olacağını düşünmüyorum. Genelde ₺300-500 arası Gamepower, Havit, James Donkey, Rampage ürünlerini benzer Çinli üreticiler üretiyor.

Daha ucuz olan ₺100-250 arasında ise kötü bir koku, kırışık ve yüzeyi kötü oluyor. Speed olanlar yapıştırma baskı, olmayanlar ise altındaki taban gibi bir yüzeyi oluyor. Mesela XRades ₺350 satılan kare mouse padi öyle, şu an yatağımın yakınındaki masada duruyor ve kedim üstünü çiziyor. Normalde merak ediyordum test edecektim ama kırışıklığı düzelmedi ve yüzeyi Longteng ile benzer kumaş ve değerler belirtmesine rağmen kalitesizdi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada Claws'ın şu ürününü de önerebilirim. Bunun kare versiyonu var. Yüzeyi yumuşak ve serin, bence KlassePRO sık dokusundan daha iyi duruyor. Ama toz vb. durumunda ne olur bilemem. Daha sıkı olması temizleme ve yüzeyin zedelenmemesi açısından daha iyi olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,666
Üyeler
186,925
Son üye
diorr
Geri