🔥İndirim Xiaomi MiniLed Monitör 27” 17.663 tl

nerede 30k hocam? Gelince aradığınızda bana söyler misiniz? Yanık garantisi vs. yoksa eğer ben iade edeceğim çünkü.
Perşembe geliyor. Hemen iade etme. Seninki erken gelirse sen bak. Distribütör kağıdına. Sonra yetkili servisini arayıp sor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

24.7 ye hangi tandem oledi aldın acaba?
Gigabyte tandem

Valla iyi denk getirmişsiniz. Hayırlı olsun
Daha iyisi sizlerin olsun

Valla iyi denk getirmişsiniz. Hayırlı olsun
Sağ ol hocam da bakalım iade ederim belki çizik mizik gelirse.

Perşembe geliyor. Hemen iade etme. Seninki erken gelirse sen bak. Distribütör kağıdına. Sonra yetkili servisini arayıp sor

Gigabyte tandem

Daha iyisi sizlerin olsun
Benimki daha kargoya verilmedi ama gelirse bakıp sana haber edeceğim

Sağ ol hocam da bakalım iade ederim belki çizik mizik gelirse.

Benimki daha kargoya verilmedi ama gelirse bakıp sana haber edeceğim
Yeni gibi olanlar genelde hiç kullanılmamış ürünler oluyor ama zaten sıkıntı olursa da Amazondan aldın sonuçta,sıkıntı olmaz.
Ama şunu merak ediyorum,depo ürünlerinin garantisi 1 yıl oluyor. Bunda nasıl olur acaba?

Yeni gibi olanlar genelde hiç kullanılmamış ürünler oluyor ama zaten sıkıntı olursa da Amazondan aldın sonuçta,sıkıntı olmaz.
Ama şunu merak ediyorum,depo ürünlerinin garantisi 1 yıl oluyor. Bunda nasıl olur acaba?
Hocam ben vaktinde viper v3 pro da aldım ve telefonda direkt amazona sordum. Ürünün garantisi yanında + 1 yılda biz garanti veriyoruz dedi. yani durum nasıl işler bilmiyorum ama benim anladığım zaten maks 1 aylık olsa ( iade süresi 1 ay olduğu için) 23 ay garanti + 1 yılda amazonun kendi garantisi o süre içinde var diye biliyorum. Biraz garip işler tabi.

Hocam ben vaktinde viper v3 pro da aldım ve telefonda direkt amazona sordum. Ürünün garantisi yanında + 1 yılda biz garanti veriyoruz dedi. yani durum nasıl işler bilmiyorum ama benim anladığım zaten maks 1 aylık olsa ( iade süresi 1 ay olduğu için) 23 ay garanti + 1 yılda amazonun kendi garantisi o süre içinde var diye biliyorum. Biraz garip işler tabi.
Ben ekran kartı alırken 2 ay önce arattırdım kendimi. Telefonda Mh yetkilisi" Yeni Gibi olanlar ürünler genelde kullanılmamış, sipariş verildikten sonra kargodayken bile iptal olan ürünler olabiliyor, ama 2 yıl olan garanti 1 yıl oluyor " dedi.
Aldığın monitör 3 yıl oled yanma dahil garanti altında. 1 yıl olması büyük çelişki.
Yarın müsait bi zaman sor istersen, bizleri de bilgilendirirsen seviniriz
Ama güzel fiyata denk getirmişsin. Takip ettiğim monitörlerden biri. Stok yok.
Klasik ölü piksel testi gibi gri testleri de yapmayı ihmal etme.

Bu ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olanlar aydınlatabilirse almaya niyeti olanlar için daha açıklayıcı olacaktır.

ustam gün ışığında çektim demişsiniz ama kap karanlık ortak :D ama odakladı heralde etrafı karartı gibi bişey oldu muhtemelen ama günümüzde herkesin telefonu oled ekran zaten orta düzey bir telefonunuz varsa, gün ışığında karşılaştırabilirsiniz telefonla ben karşılaştırınca siyahları ayırt edemiyorum ama tabii ki oled monitörlerin aşırı düşük gecikmeleri renklerdeki doğruluğu falan var bakın gün ışığında fark böyle duruyor

yahu nasıl ayırt edemiyorsunuz:)

VA olsa neyse bendeki mini led VA panel o bile bana gri geliyor. onu da yere koydum masaya alınca oledle karşılaştırırım.

şimdilik ips yapalım

bu benim dikey kullandığım 4k samsung ur58 mi neydi modeli monitör

yataya aldım
film açtım
perdeleri açtım

şimdi foto çektim
res.webp

biraz önce kurduğum 27" gigabyte oled monitör ile karşılaştırdım

ikisi de 50 parlaklıkta.

sağdaki oled soldaki ips

ben ne diyem:)
res.webp

Son düzenleme:

VA olsa neyse bendeki mini led VA panel o bile bana gri geliyor. onu da yere koydum masaya alınca oledle karşılaştırırım.

şimdilik ips yapalım

yataya aldım
film açtım
perdeleri açtım

şimdi foto çektimAlıntıyı görüntüle

ikisi de 50 parlaklıkta.

sağdaki oled soldaki ips

ben ne diyem:)Alıntıyı görüntüle
Sendeki xiaomi miniled, 1000nit ips değilse, ne salatası yaptığının ne önemi var? Bu arada soldaki çok dandik. Benim 30'da göz alıyor. Senin Oled daha parlak. Tüplü tv-Oled karşılaştırması gelirse sevinirim, ama parlaklık 31-69 falan olsun.

Son düzenleme:

şimdilik ips yapalım

yataya aldım
film açtım
perdeleri açtım

şimdi foto çektimAlıntıyı görüntüle

ikisi de 50 parlaklıkta.

sağdaki oled soldaki ips

ben ne diyem:)Alıntıyı görüntüle
Gigabyte tandem woled olan modeli mi hocam?

Sendeki xiaomi miniled, 1000nit ips değilse, ne salatası yaptığının ne önemi var? Bu arada soldaki çok dandik. Benim 30'da göz alıyor. Senin Oled daha parlak. Tüplü tv-Oled karşılaştırması gelirse sevinirim, ama parlaklık 31-69 falan olsun.
bendeki 2000 nit Va panel neo g7 konudaki xiaominin altından girip üstünden çıkacak model
ben elimdeki samsung mini led i oled teknolojisi ile kıyaslıyorum hepsine sahip olan biri olarak

ve mini led oled ile mukayese bile edilmez diyorum her iki cihazı da uzun süredir kullanan birisi olarak.

konu içinde ips oled farkı ayırd edilemiyor yazılmış ben de gayet net ayırt edildiğini elimdeki cihazlarla göstermek adına faydalı bir paylaşım yaptım senin elinde bir çoban salatası varsa

31 li 69 lu ergen seviyelerine inmeden paylaş herkes faydalansın.

bendeki 2000 nit Va panel neo g7 konudaki xiaominin altından girip üstünden çıkacak model
ben elimdeki samsung mini led i oled teknolojisi ile kıyaslıyorum hepsine sahip olan biri olarak

ve mini led oled ile mukayese bile edilmez diyorum her iki cihazı da uzun süredir kullanan birisi olarak.

konu içinde ips oled farkı ayırd edilemiyor yazılmış ben de gayet net ayırt edildiğini elimdeki cihazlarla göstermek adına faydalı bir paylaşım yaptım senin elinde bir çoban salatası varsa

Anladik sendeki gezen tavuk yumurtasi.

Arkadaş da diyor ki miniledle oledi yan yana koyup bize göster. Aradaki farkı biz de görelim. Bir şey yazmadan önce iki kere okuyun

Arkadaş da diyor ki miniledle oledi yan yana koyup bize göster. Aradaki farkı biz de görelim. Bir şey yazmadan önce iki kere okuyun
al kardeşim

soldaki miniled

ben ne yazıyorum 5 mesajdır

hepsi var bende mini led dediğin şey local dimming in çok zonelusu

kullanmasam hepsini inanacağım milleti yanlış bilgilendiriyorsunuz

sallıyor hiç biri yok elinde

ips oled aynı diyor

mini led oled gibi diyor

al bak aynı mı?

bende mevcut hepsi

kurdum akşam vakti miniledi:)

hala bunlar aynı ya diyen varsa beni engellesin