🔥İndirim AMAZON'DA YILIN SON FIRSAT İNDİRİMLERİ VE VADE FARKSIZ 9 AY TAKSİT İMKANI

Garanti Bankası 5000 TL üzeri alışverişe 500 TL bonus veriyor. Bonus Flaştan kampanyaya katılabilirsiniz. Bilginiz olsun.

kulaklıklar peşin fiyata max 3 taksit mi oluyor
Ürüne ve satıcıdan satıcıya değişiyor. Direkt kategorileri ayırmak yanlış olur. Ben 3-4 aydır ekran kartı takip ediyordum günü gününe, 9 ay vade farksız taksiti görünce konuyu yapıştırayım dedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Garanti Bankası 5000 TL üzeri alışverişe 500 TL bonus veriyor. Bonus Flaştan kampanyaya katılabilirsiniz. Bilginiz olsun.
Çok güzel infoymuş (y)

Ürüne ve satıcıdan satıcıya değişiyor. Direkt kategorileri ayırmak yanlış olur. Ben 3-4 aydır ekran kartı takip ediyordum günü gününe, 9 ay vade farksız taksiti görünce konuyu yapıştırayım dedim.
3 dışında hiç görmedim

9800x3d aldım, garantiden 2550 bonus geldi haberiniz olsun

16250 üzeri internet alışverişine 500
elektronik alışverişine 850
e ticaret alışverişine 500
online alışverişe 100
e-ticaret alışverişine 100
amazona özel 500

bazı kampanyalar kullanıcı özelinde olabilir, e-ticaret ve amazon olarak filtreleyip hepsine katılmayı unutmayın

2. eline nakit 19 çekip 18'e düşmediler, 18.5'a 9 taksit aldık :D
çok şükür bugün de paramız ikinci ele yetmedi, sıfırla idare edicez inş

online alışverişe 100
amazona özel 500

bazı kampanyalar kullanıcı özelinde olabilir, e-ticaret ve amazon olarak filtreleyip hepsine katılmayı unutmayın

hangi satıcıdan aldın reis? gidip kart çıkartsam olur mu ?:D 7500F'den7800x3d geçiyim diyordum, o kadar iyi fiyata geliyorsa 9 taksit felan, gider 9800x3d geçerim arkama yaslanırım 4070 super + 9800x3d 750W gold psu yeter demi? anakart asus x670p-csm

Dostlarım, Amazon'da ''Yılın son fırsatları'' kapsamı altında indirimler başlamış ve bununla kalmamış, bir çok üründe vade farksız 9 ay taksit imkanı kampanyası başlatmış. Daha düne kadar max. 6'ydı. Bir şeyler almayı düşünen dostlarım kaçırmasınlar. Direkt fotoğrafta ki 9070 XT'de indirime girmiş ve 9 ay vade farksız taksit avantajı da mevcut. Hemen sipariş verdim size de öneririm.
Şimdi buna uyumlu bi PSU almak kaldı önerilerinize de açığım. İyi forumlar..

Edit;
Kampanya sayfası; https://www.amazon.com.tr/events/yilinsonfirsatlari
Filtreleme seçenekleri size kalmış. Umarım ihtiyaçlarınızı çok uygun fiyatlara karşılarsınız, iyi forumlar tekrardan.

Alıntıyı görüntüle
Gigabyte marka alın alacaksanız 9070xt, 3000 küsür TL iade yapıyor kampanyası varmış

online alışverişe 100
amazona özel 500

Eline koluna sağlık, güzel info valla kullanılır.

hangi satıcıdan aldın reis? gidip kart çıkartsam olur mu ?:D 7500F'den7800x3d geçiyim diyordum, o kadar iyi fiyata geliyorsa 9 taksit felan, gider 9800x3d geçerim arkama yaslanırım 4070 super + 9800x3d 750W gold psu yeter demi? anakart asus x670p-csm
Yeter gibi reisim fakat işini garantiye almak istersen şu siteden (msi markasına ait official site) bi hesap yapabilirsin;

online alışverişe 100
amazona özel 500

Güzel fiyata almışsın, benimde 7800x3d alasım var indirim kovalıyom

online alışverişe 100
amazona özel 500

kral elektroniği bana vermedi 850 olanı nasıl yaptın

Eline koluna sağlık, güzel info valla kullanılır.

Yeter gibi reisim fakat işini garantiye almak istersen şu siteden (msi markasına ait official site) bi hesap yapabilirsin;
bende yeteceğini düşündüm sıkıntı olmaz, anakart bir problem yaratır mı? yaratmaz değil mi? x670p-csm, ek olarak soğutma için https://www.gaming.gen.tr/urun/3848...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ bu ürün var bende, güzel işe yarıyo baya, problem yaratmaz herhalde

kral elektroniği bana vermedi 850 olanı nasıl yaptın
ben bu ay telefon da aldım, belki ondan saymış olabilir emin değilim, ya da provizyonda kaldıysa ödemen ondan da saymamış olabilir, onun dışındakileri aldıysan yine süper :D

ben bu ay telefon da aldım, belki ondan saymış olabilir emin değilim, ya da provizyonda kaldıysa ödemen ondan da saymamış olabilir, onun dışındakileri aldıysan yine süper :D
amazon’u market sayıyor hep geçen de ram alırken aynısı olmuştu neden bilmiyorum

Geri