Kadınlara Yönelik Laptop Tavsiyesi

m4 macbook alınır bence m5 air da beklenebilir
m4 air kullanıyorum sorun varsa alırım

Merhabalar arkadaşlar kız arkadaşım için yaklaşık 2 gün önce laptop araştırmaya başladım ancak bildiğiniz üzere kadınların istekleri bambaşka olabiliyor :)
Bizim laptoptan beklentilerimiz tasarım açısından ince zarif sade tasarım kolay taşınabilirlik donanım açısından da simülasyon oyunlarını oynayabileceğimiz (sims minecraft cs2) aynı zamanda iş yerinde photoshop office gibi programları kullanırken problem yaşatmayacak bir laptop düşünüyormuşuz buna ek olarak dokunmatik ekranı da olursa çok iyi olurmuş :) Allah rızası için beni bu dertten kurtarın tüm tavsiye ve fikirlere açığım :)
Asus Zenbook bak AI 7 350 işlemci olanına. Ben de almayı düşünüyorum süper cihaz. Dokunmatik ekran yok sadece ama çizin falan yapılmayacaksa boşverin onu.

Bir de bu işin kadını erkeği olmaz herkesin laptoptan beklentisi süper oyun oynatması değil.

Asus Zenbook bak AI 7 350 işlemci olanına. Ben de almayı düşünüyorum süper cihaz. Dokunmatik ekran yok sadece ama çizin falan yapılmayacaksa boşverin onu.

Bir de bu işin kadını erkeği olmaz herkesin laptoptan beklentisi süper oyun oynatması değil.
tasarımsal olarak baya beğeneceği bir laptop gerçekten de ama ekran kartı ne bu aletin ben çözemedim var mı bir inceleme videosu

tasarımsal olarak baya beğeneceği bir laptop gerçekten de ama ekran kartı ne bu aletin ben çözemedim var mı bir inceleme videosu
igpu var harici ekran kartı yok sanırımw
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oyun performansıyla alakalı neler söylersin cs falan oynayabiliyor musun ?
oyunlar desteklemediği için tek tük oyunu düzgün oynayabiliyosun zaten ekranı 60 hz oynadığı oyundan da zevk almaz monitöre bağlayıp oynaması lazım ama mactan oyun oynayan hiç duymadım
incelik diyince gaming laptoplar eleniyor oyun diyince mac eleniyor incelerde harici ekran kartı koyan bi zephyrus serisi var bildiğim başka da vardır

oyunlar desteklemediği için tek tük oyunu düzgün oynayabiliyosun zaten ekranı 60 hz oynadığı oyundan da zevk almaz monitöre bağlayıp oynaması lazım ama mactan oyun oynayan hiç duymadım
incelik diyince gaming laptoplar eleniyor oyun diyince mac eleniyor incelerde harici ekran kartı koyan bi zephyrus serisi var bildiğim başka da vardır
yapma bee... ıgpu üzer bizi
Evet macbook oyun konusunda eliyor kendini maalesef ki

Harici kartın da pek mantığı yok ince cihazlarda. Ya kart çok düşük W oluyor ya da fanı köklüyorlar soğusun diye. İlla ekran kartı lazımsa mecbur biraz daha kalın cihazlara bakılacak.

Bu da çok sağlam cihaz bu arada, hem tablet hem PC olarak kullanım imkanı falan da var ama hem tasarımı beğenmeyebilir hem 88K pahalı gelebilir.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,542
Üyeler
187,526
Son üye
semiersoy
Geri