PolatAlemdarr
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 279
Kardeşime ders çalışması için tablet Alicam 10.sınıfa gidiyor bu üzerinde test çözülebilecek türden 10k bütcem var iki tane buldum ama iyi midir?
Hocam bu butceye bu fakat çok gelecekte problem yaratirlarKardeşime ders çalışması için tablet Alicam 10.sınıfa gidiyor bu üzerinde test çözülebilecek türden 10k bütcem var iki tane buldum ama iyi midir?
Peki hocam daha iyi tavsiyeleriniz varmı olmadı 16k ya kadar çıkarızHocam bu butceye bu fakat çok gelecekte problem yaratirlar
Benim kardesime s9 aldik gayet memnundu hocam. Samsung bakabilirsinizPeki hocam daha iyi tavsiyeleriniz varmı olmadı 16k ya kadar çıkarız
hocam samsung tab a9 plus abim aldı kendine ders için 90hz oluğuna filan bakmayın aşır takılma oluyo kontrol ettim hadi dedim daha yeni aldı geçer filan yok yani bi geçmedi klavyesi geç yazıyo kendi kendine ekanı filanda iyi ama hz filan ve optimizasyon bakımından yerlerdeKardeşime ders çalışması için tablet Alicam 10.sınıfa gidiyor bu üzerinde test çözülebilecek türden 10k bütcem var iki tane buldum ama iyi midir?
Kardeşime ders çalışması için tablet Alicam 10.sınıfa gidiyor bu üzerinde test çözülebilecek türden 10k bütcem var iki tane buldum ama iyi midir?
consumer.huawei.com
hocam onada kötü diyorlar herhalde bir çok kez duydum uygulama filan indirirken app ları farklı olduğu içinSatın Al HUAWEI MatePad 11.5 2025 - HUAWEI Online Mağazası
2.5K PaperMatte Ekran, 10100 mAh pil ve 40W hızlı şarj özelliklerine sahip HUAWEI MatePad 11.5" 2025'i deneyimleyin. HUAWEI'in resmi Online Mağazası'ndan hemen satın alın.<br/>consumer.huawei.com
Hiçbir sorun ile karşılaşmazsın.Bu bütçede öğrencilik işler için en en iyi tablet.hocam onada kötü diyorlar herhalde bir çok kez duydum uygulama filan indirirken app ları farklı olduğu için
Xiaomi redmi pad se nasıl olcamHiçbir sorun ile karşılaşmazsın.Bu bütçede öğrencilik işler için en en iyi tablet.
Ben Xiaomi'nin hiçbir ürününü önermiyorum genel itibariyle;ürünleri her zaman bir sorun yaratıyor.Xiaomi redmi pad se nasıl olcam
o fiyat bantlarında ne önerirsiniz hocam ağır iş yapmayacağım zaten işimi görsün yeterli onada iyi dediler xioami yeBen Xiaomi'nin hiçbir ürününü önermiyorum genel itibariyle;ürünleri her zaman bir sorun yaratıyor.