Rehber I.R.O.N. Güç Kaynağı (PSU) Tier List – Alpha | 2025

I.R.O.N.webp

Herkese selamlar,

Uzun zamandır aklımda olan bir tier list’i sonunda hazırlamayı kısmen bitirdim. Ancak bunu yayınlamış olmam, listenin tamamen bitmiş olduğu anlamına gelmiyor. Hâlâ çok sayıda eksik model mevcut; fakat hayatımda yaşanan bazı sebeplerden dolayı bu hâliyle paylaşmak istedim. Köşede boşuna duracağına, en azından insanlara fayda sağlamasını istedim. Umarım beğenirsiniz.

Ayrıca belirtmek isterim ki bu tier list, SPL’s’ten tamamen farklı bir formatta.

Eğer aradığınız bazı modelleri bu listede bulamazsanız, önce eski tier list’ime göz atabilirsiniz; orada daha fazla model mevcut. Orada da yoksa SPL’s tier list’ine bakmanızı öneririm.

Dikkat!!!
Tier list'i ilk açtığınızda boyut muhtemelen %100 olacaktır. Onu Tier List'i en iyi şekilde okuyabilmek için en düşük %90, en fazla %65 yapın.​

Corsair Rm1200e ile MSI MAG A1250GL değerlerini göremedim hocam, nasıl bu psu lar

Corsair Rm1200e ile MSI MAG A1250GL değerlerini göremedim hocam, nasıl bu psu lar
A1250GL mevcut. Ben 1200W diye yanlış yazmışım düzelttim.

RM1200e'de dolaylı olarak mevcut. RM850/1000e ile benzer. B+ olarak düşünebilirsin.

FSP VITA-1000GM ATX12V V3.1 Power Supply 80 PLUS® Gold, 1000W, PFC Active

bu ürünü bulamadım hocam Vita olarak max 850w var

FSP VITA-1000GM ATX12V V3.1 Power Supply 80 PLUS® Gold, 1000W, PFC Active

bu ürünü bulamadım hocam Vita olarak max 850w var
Aynı seriden oldukları için zaten benzer üniteler. A- veyahut B+ yine. Eski Tier listte mevcut sadece. Yenisine daha ekleyemedim. Bu arada oradaki model GM değil GD modeli.

A1250GL mevcut. Ben 1200W diye yanlış yazmışım düzelttim.

RM1200e'de dolaylı olarak mevcut. RM850/1000e ile benzer. B+ olarak düşünebilirsin.
İkisi arasında kalsanız hangisini tercih edersiniz hocam, ikiside mevcut, diğerini de satacağım ona göre

MSI MAG a600 dn nasıl reis listeyi acamadım

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CX1J6C5D?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
hocam GM yazıyor başlıklardada alırken birisi demişti normalde platin psu ama gold basmışlar üstüne diye doğrumudur
Pek doğru bir söylem değil. Evet, testlerde platin çıkıyor lakin her ünite platin olacak diye bir şey yok. İşlemcilerdeki silicon lottery gibi düşünebilirsin. Birisi Gold olur öbürü Platin. Yani FSP'de zaten bunun yüzünden platin yerine gold diyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MSI MAG a600 dn nasıl reis listeyi acamadım
Hiç iyi değil. Şunu okuyabilirsin:

1765909028674.webp

A500DN bu şekilde. A600DN'de aynıdır.

Son düzenleme:
Hocam bende cx750 var hangi renk etiket olduğuna nasıl bakıyoruz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,616