Yardım Recep Baltaş'ın Lianli videosu hakkında

ic3peak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
411
Arkadaşlar Recep Baltaş'ın son videosunu izlemişsinizdir. Videodaki sistemi toplanan arkadaş Lianli'nin LCD fanlarıyla bir sistem toplamış ve arka arkaya fanları bozulmuş. Yorumlara indiğim zaman da birçok insanın Lianli fanlarının bozulduğu yorumlarını gördüm. Bu bozulma meselesi sadece Lianli'nin LCD fanlarına mı özel yoksa bütün fanları için mi geçerli ? Çünkü yeni toplayacağım sistem için Lianli SL infinity wireless fanlarını tercih edecektim. Bu fanlarda LCD yok fakat yine de tedirgin oldum. Siz ne düşünüyorsunuz ?

lcd fanlar bozuluyor bu bir gerçek ben de en son çıkan model var tl lcd reverse iki ayda bozuldu. xdddd o kadar söyleyim sana yani. Bu fanlar bozulacak bunu bilerek almanı tavsiye ederim. 2 yıl garantisi var ama yolladım hemen değiştirdiler. İnanılmaz güzel duruyor ama
undefined - Imgur.webp

lcd fanlar bozuluyor bu bir gerçek ben de en son çıkan model var tl lcd reverse iki ayda bozuldu. xdddd o kadar söyleyim sana yani. Bu fanlar bozulacak bunu bilerek almanı tavsiye ederim. 2 yıl garantisi var ama yolladım hemen değiştirdiler. İnanılmaz güzel duruyor amaAlıntıyı görüntüle
Hocam öncelikle geçmiş olsun. Fakat dediğim gibi benim alacağım fanlar LCD değil. SL infinity wireless almayı planlamıştım. Merak ettiğim şey de tam olarak bu. Bozulma mevzusu acaba LCD olmayan fanlar için de geçerli mi ? 13 bin lira parayı sırf fanlara bayılacaktım. Eğer durum öyleyse hiç risk almak istemiyorum.

lcd fanlar bozuluyor bu bir gerçek ben de en son çıkan model var tl lcd reverse iki ayda bozuldu. xdddd o kadar söyleyim sana yani. Bu fanlar bozulacak bunu bilerek almanı tavsiye ederim. 2 yıl garantisi var ama yolladım hemen değiştirdiler. İnanılmaz güzel duruyor amaAlıntıyı görüntüle
mouse ajazz mı

yes temudan almıştım. çok hafif hoşuma gitti kkullanıyorum halen. Doc bozuldu ama şarj docu
bendede varda sanki şarjı daha hızlı gidiyor gibime gelmeye başladı kaç saat dayanıyor sizinki

Hocam öncelikle geçmiş olsun. Fakat dediğim gibi benim alacağım fanlar LCD değil. SL infinity wireless almayı planlamıştım. Merak ettiğim şey de tam olarak bu. Bozulma mevzusu acaba LCD olmayan fanlar için de geçerli mi ? 13 bin lira parayı sırf fanlara bayılacaktım. Eğer durum öyleyse hiç risk almak istemiyorum.
yani bence bozulmaz lcd olanlarda var sıkıntı çünkü. sl infinity güzel seri. ama bence tl kadar temiz durmuyor çok fazla rgb göz yoruyor. ayrıca sl bir tık eski bir model tl modele göre. bozulsa bile ama rma sı gayet iyi lian li nin. 2 yıl garanti var. kullanan bi tane kız var instada senin almak istediklerinden sen en iyisi ona sor nicki pinkcozzy. en temiz ondan alırsın bilgi. ama genel olarak tl lcd fanlar hariç pek bozulanını görmedim ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bendede varda sanki şarjı daha hızlı gidiyor gibime gelmeye başladı kaç saat dayanıyor sizinki
3-4 gün gidiyor benim günde 6 saat kullanıyorum ort

yani bence bozulmaz lcd olanlarda var sıkıntı çünkü. sl infinity güzel seri. ama bence tl kadar temiz durmuyor çok fazla rgb göz yoruyor. ayrıca sl bir tık eski bir model tl modele göre. bozulsa bile ama rma sı gayet iyi lian li nin. 2 yıl garanti var. kullanan bi tane kız var instada senin almak istediklerinden sen en iyisi ona sor nicki pinkcozzy. en temiz ondan alırsın bilgi. ama genel olarak tl lcd fanlar hariç pek bozulanını görmedim ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3-4 gün gidiyor benim günde 6 saat kullanıyorum ort
sadece lcd olanlarda yok problem ya bende dümdüz ST120 Black ST120-3B modeli vardı aldıktan 1 ay sonra her açılışta inanılmaz yüksek sesler vermeye başladı garantiye yolladım güya düzeltildi geldi ama sonuç değişmedi bence bir süre Lian Li'den uzak durmak herkes işin en hayırlısı

sadece lcd olanlarda yok problem ya bende dümdüz ST120 Black ST120-3B modeli vardı aldıktan 1 ay sonra her açılışta inanılmaz yüksek sesler vermeye başladı garantiye yolladım güya düzeltildi geldi ama sonuç değişmedi bence bir süre Lian Li'den uzak durmak herkes işin en hayırlısı

brom kullandığın fanları ilk kez duydum doğrudur. lian li ilk çıkardığı ürünler herzaman problemli oluyor.

Hocam görüntü önceliğiniz varsa biraz şans işi ama performans için gelinecek bir marka değil. Ben manuel ayarladım fanları. Sessiz olsun diye. Ama vida yerleri plastik ve arada ses yapıyor mesela. Yani kozmetik olarak çok hoş ama performans olarak normal.

Sanatçı mısın birader bu nasıl kasa toplamak maşallah

eyvallah brom allah sana da nasip etsin dicemde imzandaki sistem müko zaten. :D gel değişelim :kekw:
Ağam benlen eylenirr :D senin ki kadar yakışıklı değil ya benim ki dalmaçyalı power siyah ekran kartı siyah :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,146
Üyeler
186,854
Son üye
apeiron1903
Geri