Evet 360 hz monitor kullanıyorum ara ara 280 lere iniyor oda oyunu anlık donduruyor7800x3d drop mu giriyor? İlginçmiş.
Evet 360 hz monitor kullanıyorum ara ara 280 lere iniyor oda oyunu anlık donduruyor7800x3d drop mu giriyor? İlginçmiş.
imkan varken upgrade olsun ileriye dönük diye düşünüyordum sadece7800x3d işini gayet görecektir. Aradaki farka 2k'da değmeyebilir.
Hocam şuan da rx7800xt kullanıyorum işlemcim de r7 7800x3d tam anlayamadım ara ara drop yapıyor 360 hz monitor kullanıyorum fps bazen 280 lere iniyor oyun ayarlarım da 1024x7687800x3d yi bende kullanıyorum drop olmuyor. Oyun veya sistem ile alakalıdır. 7800x3d normal şartlarda drop yapacak bir işlemci değil.
Bundan nasıl yararlanabiliriz?21ken aldım, 2550 de garanti bonus puan verdi, 18.500'e 9800x3d hemde vade farksız 9 taksit
almak isteyen varsa yeni yıl zamlarından önce son çıkış gibi gözüküyor
@Tayfunns hocamın da dediği gibi oyun ya da sistemsel kaynaklı olması gerek. 500-600fpslerde geziyor olması lazım. Ben 300 sabit oynadığım için üstlere tam emin değilim. Pbo ayarlarını ve RAM ayarlarınızı kontrol ediniz.Evet 360 hz monitor kullanıyorum ara ara 280 lere iniyor oda oyunu anlık donduruyor
Ekran ksrtini mi değişmeliyim yoksa işlemciyi mi anlayamadım şöyle 400 fps sabitleyip rahat kafayla bir türlü oyun oynayamadım7800x3d yi bende kullanıyorum drop olmuyor. Oyun veya sistem ile alakalıdır. 7800x3d normal şartlarda drop yapacak bir işlemci değil.
500-600 civarlarında geziyor zaten anlık olarak 280 lere inip çıkıyor üstadım bu normal midir cs nin optimizasyon sorunu hala devam ediyor. Çünkü@Tayfunns hocamın da dediği gibi oyun ya da sistemsel kaynaklı olması gerek. 500-600fpslerde geziyor olması lazım. Ben 300 sabit oynadığım için üstlere tam emin değilim. Pbo ayarlarını ve RAM ayarlarınızı kontrol ediniz.
Hiçbir şeyi değiştirmenize gerek yok sisteminiz gayet yeterli. Ayrıca 1024x768 çözünürlük diyorsunuz. Bahsetmiş olduğunuz fps'lere düşmesi imkansız gibi bir şey. Ayarlarınızı kontrol edin. Olmazsa ben size ayarlarda yardımcı olabilirim.Ekran ksrtini mi değişmeliyim yoksa işlemciyi mi anlayamadım şöyle 400 fps sabitleyip rahat kafayla bir türlü oyun oynayamadım
Freesync ve anti lag açık mı? Eğer değilse ikisini de aç, fps yi 328 e limitle. Ben bu rehberdeki gibi kullanıyorum, herhangi bir sorun yaşamadım.Hocam şuan da rx7800xt kullanıyorum işlemcim de r7 7800x3d tam anlayamadım ara ara drop yapıyor 360 hz monitor kullanıyorum fps bazen 280 lere iniyor oyun ayarlarım da 1024x768
Kullandığınız RAM'lere de bağlı olabilir. Ram nedir?Ekran ksrtini mi değişmeliyim yoksa işlemciyi mi anlayamadım şöyle 400 fps sabitleyip rahat kafayla bir türlü oyun oynayamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
500-600 civarlarında geziyor zaten anlık olarak 280 lere inip çıkıyor üstadım bu normal midir cs nin optimizasyon sorunu hala devam ediyor. Çünkü
Hocam ayar konusunda yardımcı olursanız cok memnun olurum bios ayarlari yapmıştım en son ramleri 6000 e çektim işlemcinin x3d özelliğini açtım ama hala ara ara drop yiyorumHiçbir şeyi değiştirmenize gerek yok sisteminiz gayet yeterli. Ayrıca 1024x768 çözünürlük diyorsunuz. Bahsetmiş olduğunuz fps'lere düşmesi imkansız gibi bir şey. Ayarlarınızı kontrol edin. Olmazsa ben size ayarlarda yardımcı olabilirim.
Xpg cl30 6000 mhzKullandığınız RAM'lere de bağlı olabilir. Ram nedir?
Tabii ki seve seve yardımcı olurum. Özelden mesaj atacağım.Hocam ayar konusunda yardımcı olursanız cok memnun olurum bios ayarlari yapmıştım en son ramleri 6000 e çektim işlemcinin x3d özelliğini açtım ama hala ara ara drop yiyorum
Xpg cl30 6000 mhz
X3d özelliğini kapatın, bu ayar 7900x3d ve 7950x3d gibi çift ccd işlemciler için. Ben 7800x3d de bir faydasını görmedim.Hocam ayar konusunda yardımcı olursanız cok memnun olurum bios ayarlari yapmıştım en son ramleri 6000 e çektim işlemcinin x3d özelliğini açtım ama hala ara ara drop yiyorum
Xpg cl30 6000 mhz
Hocam bahsettiğiniz ayarlardan pek anlayan birisi değilim ne yazık ki yardımcı olabilirseniz mutlu olurumFreesync ve anti lag açık mı? Eğer değilse ikisini de aç, fps yi 328 e limitle. Ben bu rehberdeki gibi kullanıyorum, herhangi bir sorun yaşamadım.