🔥İndirim 9800x3d 20.888 TL + 9 Taksit

Ekran kartın ne
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

9070 xt , 5070 ti ve üzeri ise 9700x
Altındaysa 7800x3d
4070 Ti Super'de 4K kullanıyorum. Genelde rekabetçi değil AAA oyunlar için. 4K + DLSS Quality gibi. İşlemcim şuan 7500f performans gündelik işler için hayli hayli yetiyor çok yoğun bir kullanımım yok sadece oyun.

Gencler selamünaleyküm güncel olarak r7 7800x3d kullanıyorum buna geçmeye değer mi ne diyorsunuz tek oynadığım oyun cs2 bazen fps drop giriyor ve sinir edici oluyor buna geçilir mi
7800x3d'den geçiyorum, eğer benim gibi kafaya çok takıyorsan ve önemsiyorsan geçilir

Bundan nasıl yararlanabiliriz?
bonus flaş uygulamasını indirip e-ticaret ve amazon kampanyalarına katılabilirsin

7800x3d'den geçiyorum, eğer benim gibi kafaya çok takıyorsan ve önemsiyorsan geçilir

bonus flaş uygulamasını indirip e-ticaret ve amazon kampanyalarına katılabilirsin
ben de geçtim aynı şekilde 9 taksit 21k iyi fiyat

4070 Ti Super'de 4K kullanıyorum. Genelde rekabetçi değil AAA oyunlar için. 4K + DLSS Quality gibi. İşlemcim şuan 7500f performans gündelik işler için hayli hayli yetiyor çok yoğun bir kullanımım yok sadece oyun.
4k da gereksiz bence şu anda update. Sonraki nesli beklersin

85 derece termal limit ve ortalama -20 voltaj ile çok güzel overclock oluyor 9700x, 7800x3d için de benzer ayarlar ile daha iyi termal değerler yakalanabiliyor. biraz youtube araştırmaları tavsiye ederim. çoğu test videosu 5090 ile full hd ayarlarda yapılıyor, ortalama bir ekran kartı ile fps olarak birbirlerine çok yakınlar. 9800x3d termal değerler yönünden 7800x3d ye göre daha iyi. bütçesi müsait olan ve yeni toplayan için mantıklı seçenek, 7800x3d tam fiyat performans kalıyor şu aşamada, 9700x fiyatı biraz şişmiş açıkçası 11k bandında olsa önerirdim. bütçe çok kısıtlıysa ve render gibi alternatif işler de varsa tercih edilebilir. ha her durumda 2k ve üstü için 9700x ve 7800x3d oldukça yakın işlemciler.

Hepsine birden katılabiliyor muyuz?

Ve bence daha da düşecek RAM fiyatlarından dolayı, millet pc alamıyor, elde kalan ana kart ve işlemciler nolcek;)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,481
Üyeler
187,517
Son üye
Volkarizma
Geri