G6 OLED'imin Paneli Kırıldı :/

Clyde

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
768
Evet. Doğru okudun. G60SD'nin panelini kırdım. Hem de mikrofon ile. Gözümden sakındığım monitörüm, mikrofonumun çokta şiddetli olmayan çarpması ile panelini kırdı. 26.5K panel fiyatıyla benim OLED maceramı sonlandırdı. Bir daha OLED alır mıyım? Bilmiyorum almam gibi. İşin komiği sinirlenip monitöre yumruk atsaydım kırılmazdı, yani kıramazdım yüksek ihtimalle. Geriye kalan yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim. Direkt fiziksel olarak serviste sordum panel yanığı garantisi varmış. Çizik daha önceden oldu çiziklik bir durum değil. Siyah nokta gibi olan yerin içerisinde ki çizik görünümü kırık.
1765988853408.webp

Önceden de mikrofonla çizilmişti galiba. Dikkat etmeliydin o olaydan sonra neyse geçmiş olsun.

bende de g61sd var kendi monitörüm kırılmış gibi üzüldüm geçmiş olsun

Oled almayı düşünüyordum.QLed’e yöneldim galiba :( Geçmiş olsun.Canın sağolsun

Almayı düşünüyordum almamıştım, demekki nazik cihazlar bunlar, benim oğlan bunu 2 dakikalık ederdi

Önceden de mikrofonla çizilmişti galiba. Dikkat etmeliydin o olaydan sonra neyse geçmiş olsun.
Evet o çizildiğinde ben mikrofona çarpmıştım masayı temizlerken çizilmişti. Bu sefer nasıl olduğu ile ilgili bir fikrim yok. Yani oyun oynarken yere bir şey düştü eğildim kalktığımda monitör yoktu. Sabah gün ışığı ile baktığımda kırığı gördüm. Hem ilk göz ağrım olduğu için hem de şu an çalışamadığım için üzücü oldu. 24K'ya 240Hz satılıyor 360Hz için 26.5k zaten veremem param yok ama bilemedim yine de. Artık hayal gibi bir şey benim için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

26.5k mı istediler tamir için? Monitör fiyatı o zaten
Evet 360Hz için 26.5k fiyat çıktı.

bende de g61sd var kendi monitörüm kırılmış gibi üzüldüm geçmiş olsun
Teşekkür ederim :( Umarım çizilmez bile monitörleriniz çok üzücü bir durum.

Oled almayı düşünüyordum.QLed’e yöneldim galiba :( Geçmiş olsun.Canın sağolsun
OLED güzeldi. Şu an 165Hz IPS monitörüme geçtim ve acayip derecede gözüme batıyor. Kasıyor gibi gözüküyor bilgisayardan soğudum. Evde küçük çocuk, kedi falan yoksa bir şans verebilirsiniz beni tekrardan bilgisayara bağlayan nedendi.

bende satıp kurtuldum yazın cam açıkken içeri güvercin girmişti mousepadi mahvetti Allah'tan monitör dokunmadan kovaladım pahalı bir şey alınca bir şey olacak mı korkusu da yanında geliyor :(

Almayı düşünüyordum almamıştım, demekki nazik cihazlar bunlar, benim oğlan bunu 2 dakikalık ederdi
Bilemiyorum çok narin değil gibiydi ama plastik bir parça bu ekranı nasıl mahvetti hala anlamış değilim. Demir falan çarpsa tamam diyeceğim ama.

Maalesef.

bende satıp kurtuldum yazın cam açıkken içeri güvercin girmişti mousepadi mahvetti Allah'tan monitör dokunmadan kovaladım pahalı bir şey alınca bir şey olacak mı korkusu da yanında geliyor :(
Tamamen siyah renk arkaplan kullanıyordum. 10 saniyelik gitsem bile siyah ekranda bırakıyordum yanmasın bir şey olmasın diye. Bir de 2 gün önce dedim ki bu beni rahat 4 5 sene götürür yanarsa bile yan ekran yaparım diyordum 2 gün sonra panel gitti.

Bir de YouTube kanalıma IPS ekranı OLED'e çeviriyoruz gibicesinden yapılan videoların doğruluğunu test edermiş gibi bir shorts yapmak istiyordum gerçek OLED ile yan yana getirince doğru oluyor mu diye akşamına monitörü bozdum :peeposad2:

Evet. Doğru okudun. G60SD'nin panelini kırdım. Hem de mikrofon ile. Gözümden sakındığım monitörüm, mikrofonumun çokta şiddetli olmayan çarpması ile panelini kırdı. 26.5K panel fiyatıyla benim OLED maceramı sonlandırdı. Bir daha OLED alır mıyım? Bilmiyorum almam gibi. İşin komiği sinirlenip monitöre yumruk atsaydım kırılmazdı, yani kıramazdım yüksek ihtimalle. Geriye kalan yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim. Direkt fiziksel olarak serviste sordum panel yanığı garantisi varmış. Çizik daha önceden oldu çiziklik bir durum değil. Siyah nokta gibi olan yerin içerisinde ki çizik görünümü kırık.
Alıntıyı görüntüle
büyük geçmiş olsun
hangi oyunda sinirlenip vurdun söyle de oynamayak

büyük geçmiş olsun
hangi oyunda sinirlenip vurdun söyle de oynamayak
Vurmadım. Eşyalarıma zarar vermem genelde en fazla masaya vururum. Mikrofon kolu çarptı monitöre. Keşke yumruk atsaydım belki %50 ihtimalle kırılmazdı.

• Üzgün
Reaksiyonlar: Che_
Vurmadım. Eşyalarıma zarar vermem genelde en fazla masaya vururum. Mikrofon kolu çarptı monitöre. Keşke yumruk atsaydım belki %50 ihtimalle kırılmazdı.
Ben kulaklık miki olarak düşünmüştüm

Geri